Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Monday, July 25, 2011

"abang, nak sain"

Assalamualaikum wbt dan salam 1Malaysia.
Tadi termuncul pula gambar ni di HOME Facebook. Adoyai~~~~ Ada juga manusia macam ini ye? Fanataik sangat ke apa? Macam dah tahap meraban je. Maafkan saya andai gambar ini agak lucah. Sakit juga mata saya masa tengok. Pejam je mata tu masa nak taip ni. Ok merapu hahahahaha.


Lelaki ini bukan seorang artis, cuma seorang ahli bina badan berumur 20 tahun. Nick Wright namanya. Tak kenal? Tak perlu nak kenal..... Alah korang search je nama dia ni dala Youtube, berpuluh video dia ada dalam tu. Alahai siapalah agaknya perempuan ni.... Semangat apa mintak sain di dada.... Macam la nak frame gambar tu.... Kalau baju ok la lagi..... Dada? What the fish? Manusia.... Manusia..... Manusia..... Astaghfirullah.......

4 people drop their comments!:

SPONSOR

Ad