Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Tuesday, July 12, 2011

Tak Sabar Tunggu Hari Jumaat


Lirik Pulanglah – Awi Rafael



Bukalah mata dan lihat di hadapanmu
Aku berdiri dekat tapi kau tak nampak
Hodohkah aku ‘tuk sering kau campak saja
Apanya yang dia ada yang aku tak ada
Verse
Mungkinkah aku yang tidak sekaya
Mungkinkah aku yang tidak bergaya
Haruskah aku pun tetap menantikan mu
Berikan jawapan

Chorus
Pulanglah sebelum ku runaway
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari
Monday Tuesday Wednesday Thursday
Aku tak ingin tak perlu
Aku dah bingung
Ulang Chorus
Aku berjalan di kota Kuala Lumpur
Semuanya nampak berbeza tapi ku sama
Ulang Verse
Ulang Chorus 2X

Ulang Verse
Runaway
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari
Monday Tuesday Wednesday Thursday
Aku tak ingin tak perlu
Ulang Chorus 2X


********************************************************************

Hohohohohohohohoho.... Lagu kat atas ni takde kaitan pon sebenarnya.... Cuma lirik lagu ni ada masuk sikit... Terima kasih buat Azri yang post lagu ni kat FB..... Dah lama cari lagu ni sebenarnya......

Apa yang tak sabar ni?????? Semalam Isnin. Hari ni Selasa. Esok Rabu. Lusa Khamis. Tulat dah Jumaat. Jumat!!!!!!!! Jumaat!!!!!!!!!!!! Jumaat!!!!!!!!!!!!!!!!! Hei apa yang tak kena dengan hari Jumaat ni??????

Hari Jumaat ni bersamaan 15 Julai selepas jam 12 tengahari, keputusan UPU akan diumumkan!!!!! Bagi yang tak tau UPU ni apa, boleh la Google untuk penerangan lanjut. Nak bagi mudah, UPU ni permohonan secara online untuk kemasukan ke universiti tempatan. IPTA sahaja ye. IPTS apply sendiri la......

Jumaat ni la juga aku akan tahu nak dapat universiti mana dan dapat program apa.... Ingat senang ke nak dapat? Ingat isi sekali terus dapat ke? Mana mau macam tu..... Lepasan matrik kat Malaysia ni ada berapa ribu.... Lepasan asasi lagi..... Lepasan STPM pun tak tertinggal..... Lepasan STAM pun jangan lupa..... Amek kaw..... Ada beratus ribu permohonan...... Bukan confirm dapat semua wo.......

Harapan? Teringin nak masuk Universiti Malaya. Ye la..... Sape taknak UM kan..... Universiti top negara.... Pensyarah aku kata UM ni ibarat Oxford versi Malaysia wo.... Jangan main-main..... Harapan nak ke Jepun dah tak berjaya.... Maka sekarang mengharap kat IPTA tempatan je la..... IPTS? Uniten kot..... Entah la....Rasanya tak kot..... IPTA je la senang...... Pengorbanan namanya........

Target sekarang nak dapat kursus Business Administration di UM. Tak dapat UM, Universiti Putra Malaysia(UPM) pun jadi la..... Tapi harapan untuk dapat Perakaunan UPM lebih tinggi la..... Nak sangat Perakaunan..... Kenapa? Sebab kursus ni adalah KEPALA bagi bidang kewangan/perniagaan ni.... Alah kira macam perubatan kepala dalam bidang biologi la.... Kan susah nak dapat.... Yang susah nak dapat tu la orang nak kan.....

Ok, ada baki beberapa hari lagi ni..... Harap-harap kawan-kawan turut dapat mendoakan kejayaan saya ye..... Amiinnn~~~~~~~~~~~~~

16 people drop their comments!:

Freaky said...

gud luck utk upu nanti :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

insyaAllah . amin :)
selamat maju jaya ..

iPai said...

eh napa tak mintak USM ??

apae pon .. all the best yea !!


thank u upload banner ...

yatie Awang said...

InsyaAllah...sabar ye,

Ahmad Haziq Azlan said...

@Freaky:terima kasih!!!!

@tia @ Ini Kisah Tia: amin......

@iPai: tak minat usm...lagipun taknak duduk penang lagi dah....plus, student akaun kena dapat 4 rata pon belum tentu boleh dapat usm....

@yatie Awang: hohohohoho masih bersabar la ni........

YaYa said...

gud luck...insyaallah pasti akan dapat nnt...
tapi kalo xdapat jgn cpt putus asa k....

Anonymous said...

same2 la tggu ari 2...b'debor jgk ni..good luck smua..

iPai said...

owh macam tuh ke ? huhuh .. ok2 .. apa2 pun all the best k !!

hyemynameisrasyid said...

nice song.,minat gila lagu ni~
ohh.,tggu result upu^^
gud luck anyway.,supaya dpt u yg baik2 dan best2~

salam perkenalan dari Alahai~ jemput la ye^^

ijatazyanniaizzati said...

same2 kita all the best!!

Amnah Yus said...

gudluck ok :)))

Syaza Nadhirah said...

haha.takpayah nak tunggu jumaat ni sgt lah.apepon all the bes !

Ahmad Haziq Azlan said...

hahahahahahaha
ramai yang tunggu jumaat esok sebenarnya kan...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

gud luck...

usm pon apa kurangnya apex universiti hehe

Ahmad Haziq Azlan said...

usm sekarang dah asing dengan upu...

aishiteru said...

cuak gile

SPONSOR

Ad