Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Friday, July 29, 2011

"I miss you baby......."

Tajuk entri kali ini ternyata amat gedik. Hahahahaha..... Banyak la kau punya baby.... Ada sesiapa yang panggil aku baby tak? Memang mintak kaki la orang tu.... Kalau aku yang panggil baby kat sayang aku tak apa.... Hehehehhehe..... Ada sesiapa yang nak masuk waiting list ke? Sila isi borang ok....
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

I hate you dude! I don't like you! Apa kes pulak ni? Perut muncit? Muncit ke aku? Ah mana ada...... Takde la sampai macam gambar kat atas ni.... Ini memang muncit.... Aku? Hampir ke arah itu.... No! No! No! Tidak! Tidak! Tidak! Tak nak la weh jadi gitu..... Tak sedap la mata memandang kan.... Lelaki jalan sana-sini dengan perut boroi, dah nampak macam perempuan mengandung je..... Tak suka la...... Minta-minta la aku takkan jadi macam ni suatu hari nanti..... Biar cool maintain je.......
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

I miss you baby...... Ya! Aku rindu sangat engkau! Hah korang jangan fikir yang bukan-bukan pulak..... Hahahahahahaha...... Perut aku macam ni ke dulu? Hohohohohoho~~~~ Takde la sampai macam ni.... Ni cantik wo..... Ingat senang ke nak dapat abbs macam ni..... Susah wo......

Apa kes ni? Mana hilang semua? Kan dah 3 bulan cuti duduk rumah makan, tidur, online je..... Mana ada buat benda lain..... Dulu kat kolej punya la rajin tiap-tiap hari workout konon nak bagi mantap..... Sekarang? Hancus...... hehehehehehehe..... Apa nak jadi? Ah takpe, tunggu aku masuk U nanti, aku restart semua semua..... Baby, you will come back to me okay!

nak jadi dia ni boleh tak ye?

6 people drop their comments!:

Freaky said...

dapat body berketul kan best. hak hak

Syazwan Che Deraman said...

aku nak macam nie juga..tapi malas nak exercise!..jealous woo.

Ahmad Haziq Azlan said...

mantap!!!!!!!!!!!
jom workout!

iMBobo said...

seriau tgk perut buncit..aku kena exercise ni hehe

iMBobo said...
This comment has been removed by the author.
hira said...

boleh je. sila ke gym eh? haha :D

SPONSOR

Ad