Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Sunday, July 31, 2011

"aku nak berhenti berblogging la.........."

Assalamualaikum wbt dan salam 1Malaysia.

Semalam tak update blog langsung.....Busy la...... Tak on lattop langsung la semalam....... Hari ni pon on kejap je..... Errr..... Biar betul tajuk entri ni? Ah, betul la.... Nak tipu apa...... Ya! Aku nak berhenti berblogging! Tapi untuk sebulan je ya...... Hehehehhehehe.....

Petang ni aku akan balik kampung di Diamond Bay. Korang tau ke kat mana tu? Korang Google je..... Insya-Allah jumpa...... Aku akan berpuasa di kampung..... Rumah mak bapak aku la...... Kat rumah tak ada internet.... So tak dapat la nak online.... CC? Weh mahal wo..... tak nak la...... Kalo aku online pun kejap2 je.... Tu pon kalau pegi rumah pakcik, sebab nak isi UTMP5.....Apa ni? Ni borang online UTM la.... Banyak wo nak isi....

Sehari tak update, jatuh menjunam page view aku..... Seminggu maintain atas 400++++.... Dari 800, turun 700, turun 600, turun 500, turun 400, turun 300, turun 200.... Tup tup batu tengok statistik tadi, semalam 143 je.... Hari ni baru 9 je..... Hahahahahaha....Macm pape ntah..... Yang pasti, penyumbang trafik aku dalah pengguna Google yang tak abes² cari maklumat mengenai biasiswa JPA serta pengguna FB yang ntah tak putus-putus..... Bila fikir² balik, bila masa ntah aku ping kat FB..... Ajaib kan...... Apa² terima kasih la kepada yang sudi singgah blog aku ni..... Sebulan tak update, mau takde view langsung..... hohohohohohoho.....

Ok la, sampai sini je entri terakhir ni..... Bila nak kembali? InsyaAllah selepas tamat Minggu Transformasi Mahasiswa UTM nanti aku akan kembali dengan wajah baru.... Teringin nak tukar template baru..... Header baru.... Nama baru.... Segala galanya baru la..... hehehehehehehe..... Di sini juga aku nak ucapkan selamat menyambut Bulan Ramadhan al Mubarak dan Selamat hari Raya Maaf Zahir dan Batin.

Tata semua~~~~

16 people drop their comments!:

EYFAalias said...

tak sabar nak puasa! ehhee.

mizz_aainaa said...

selamat berpuasa di rumah.. :)

alif ismail said...

salam...

Selamat menjalani ibadat puasa dengan sempurna.

Selamat bersahur juga!!

Salam Ramadhan dari alif..

afzainizam said...

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka”
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
Ucapan Selamat Berpuasa & berbuka

hira said...

selamat menjalani ibadah puasa :)

Azri Fathurrahman said...

lan ! samo la kito ~ =.='

kiera'sakura said...

slamat berpuasa.. =)

sergeant keroro said...

selamat bersedia masuk utm, keh3

iMBobo said...

Selamat Berayo! hehe

hawiz said...

selamat berpuasa

Terbelog said...

igt blog lan muh td hehe

tia @ Ini Kisah Tia said...

wahhh ! semua nak sereba serebi baruuu .. hehe .. dah balik nanti hari biasa dah :D

アヌムちゃん said...

aa cpt2 kembali dgn wajah baru k :)

Dzailin Dzulkaflie said...

oh junior UTM la ni..
Welcome to UTM in advance! ^_^

ieyza afieyna said...

update la entry..huhu

Anonymous said...

[p]How about using [url=http://www.ccheaptomsshoes.com]discount toms shoes outlet[/url] the Internet? Here are a couple of ideas on how you could make money online . So, right rugby boots are a must for youngsters playing this [url=http://www.ccheaptomsshoes.com]cheap toms shoes sale[/url] game . Why not buy a few and challenge your workmates to a race to complete them? The winner doesn't have to make the tea for a whole month! A great alternative to monthly sales reports! http://www . As per the TOMS Trainers web site, , issues well over 1 Million customers vulnerable anywhere int he planet, and therefore shoes will be able lessen the software . It was a huge success and it wouldn茅聢楼忙陋聸 have happened without the help of our amazing interns who volunteered for the day . This condition is characterized by inflammation of the mouth.[/p][p]Read >



Reference-and-Education The Different Types Of Citibank Student Loans

30th June 2011 Financing higher education may seem like a nightmare for some . Also, those who are buying shoes gifts may have the option to change the shoes size within a certain time delay . 00 left and I look like I will need a miracle to get me throu . In order to avoid all this problems, one must take time and visit the Toms Shoes outlet [url=http://www.ccheaptomsshoes.com]cheap toms shoes for women[/url] store . A veteran coach's [url=http://www.ccheaptomsshoes.com]toms shoes for kids[/url] wife early on in Tom's career gave me some extremely good advice . Although usually caused by a solid mass, the digestive tract can also be obstructed by a semi-solid indigestible mass.[/p]

SPONSOR

Ad