Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Sunday, October 30, 2011

Terlepas dan Melepas Jam Tangan Eyki

Awal pagi tadi aku punya la semangat nak main bida-bida kat sebuah laman web ni. Local ok, ada dot my lagi. Godek punya godek, scroll punya scroll, terjumpa lak ada orang ofer jam tangan Eyki ni. Teknologi dari Jepun kalau tak silap. Tak tau dari negara mana. Yang pasti memang branded la kan. 

Nilai bidaan tertinggi masa tu adalah RM17. wow murah tu. Takkan aku taknak up jadi RM18 kan.... Up seringgit jadi la. tak payah la nak up tinggi plak. Nanti duit nak bayar plak. Aku pun punya la semangat nak bida. Klik sana, klik sini, hampir berjaya dah ni..... Sekali ada masalah dengan sistem plak. Nak tunggu laman web tu anda verification via sms. Klik Klik lagi. Tup tup verification tu sampai lepas abes tamat masa. adoyai baru nak melaram jam mahal..... Mahal la sangat kan..... Rm18 je pun..... Tak kisah la, asalkan branded.....


Bayangkan jam jam branded macam ni melekap kat pergelangan tangan komer. Pergh malatop!!!!!!!!!!!! Marvellous kan...... Sebenarnya teman ni bukan la gemor(gemar) sangat pakai jam tangan ni. Mak ofer nak belikan pun awak tolak. Rimas! Berpeluh! Tu pasal dah 2, 3 utas jam tangan sebelum ni dah hilang. Bukak pastu tak ingat campak mana. Hehehehehehe..... Tapi semua jam bawah RM50..... Tapi kalau dapat Eyki RM18 ni memang ku jaga, ku belai elok elok la......

6 people drop their comments!:

ijA said...

jam tangan penting ooorrr..

xde jam susah hidup bila keluar rumah jelah..


murah + branded memang kita nak..

Ahmad Haziq Azlan said...

betul betul betul....

yang penting branded....

ijA said...

buat iklan jap..


kek batik sarawak rm 10..hehe ne kek batik biskut marie..ahahaa

Ahmad Haziq Azlan said...

haha
boleh jugak
tak pernah jumpa lagi kek biskut marie

Ezad Skytech said...

kalau dapat pun style jugak ni..hee

Ahmad Haziq Azlan said...

yang penting cool kan

SPONSOR

Ad