Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Wednesday, October 5, 2011

SEGMEN AYU : EXAM OOOH EXAM


2, 3 hari ada masalah dengan wifi di kolej. Tambah dengan demam lagi. Maka tak ada peluang nak update. Ini pun online di pusat ICT. Ambil peluang sebentar. Tak tau nak update apa, maka join segmen Cik Ayu ni je la ye. Kalau komer nak join juga, klik je gambor kat atas tu atau klik je nama Cik Ayu yang ada kat dalam entri ini. Senang je kan.....

UPSR: 2004
PMR: 2007
SPM: 2009

nota kaki: exam final Sem 1 Januari 2012

5 people drop their comments!:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

huhuh.. simple nye segmen.. gud luck bro :)

Ahmad Haziq Azlan said...

segmen senang takde nak serabut otak kan...

Ezad Skytech said...

best2 je segmen simple macam ni..:)

Ahmad Haziq Azlan said...

senang je kan....

AyuInsYiraH said...

mekacih sebab joint segmen ayu

SPONSOR

Ad