Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Saturday, October 1, 2011

Engkau Ibarat Siput Sedut

Kali terakhir teman update entri adalah awal pagi semalam. Betul-betul sebelum pergi ke kelas Principle of Marketing. Apa kes tak update? Ha..... Ni yang teringinnak mengadu domba kat sini ni..... Ayat penuh emosi je aku ni.... 

Apa sudah jadi? Ni ha, semalam wifi kat kolej buat hal. Bukan sekejap dia down, tapi berjam-jam!!!!! Time aku cool dah habis kelas je kau break down. Waktu aku ada kelas kau tak nak pulak break dance, tak pun bershuffle terus je kan.... Cis! Cis! Berhari-hari dah jadi camni..... Hahahaha.... Ok la, baru jadi 2 hari je..... Terus terang aku cakap kau ibarat siput sedut tahu tak!!!!


Dasar siput sedut! Gary the Snail pon tak lembab macam kau. Laju je dia merangkak. Erk siput merangkak ke??? Yat macam siput ada kaki je.....


Renyih plak Gary ni. Bangga la tu aku puji dia. Haish!


Sedap plak aku tengok kakak ni makan siput sedut.... kalau masak lemak sedap wo.... Tak sabar balik kampung, nanti boleh beli kat bagan, nanti mak aku masak lemak je..... Sedut sedut sampai habis nafas....

nota kaki: harap-harap lepas ni takde masalah lagi...

2 people drop their comments!:

Ezad Skytech said...

hee..sabar je la kalau line internet buat hal...mmg tension la kan...time tak nak guna internet..elok je line..bila time nak guna tu la dia buat hal..huhu~

Ahmad Haziq Azlan said...

argh tension giler......sukati je line ni nak putus.....

SPONSOR

Ad