Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Monday, October 31, 2011

PC Fair UTM: Komer Nak Tempah???


Assalamualaikum wbt dan salam 1Malaysia.

Awak saje je nak kabo yang UTM ada buat PC & Chocolate Fair selama 3 hari mulai esok.

Rasanya ramai yang dah maklum bahawa harga barang tekno² seperti hard disk telah naik melalui entri INI.

Rasanya kalau dah nama PC Fair tu, mesti harga pun lagi murah dari harga luar kan. Jadi andai ada rakan  blogger di luar sana yang teringin nak tempah apa-apa, teman akan cuba usahakan. Apa-apahal PM je kat FB. Klik je kat tab atas ni. 

Poster? Tak ada la plak. tak disebarkan lagi Poster PC Fair tu dalam Fb. Kalo ada, awak dah bubuh dah dalam entri ni. Barang apa yang ada? Ah kalau dah nama pun Pc Fair, mesti la ada latop, kamera, handphone dah lain lain...... harap maklum la kan..... 

Poster yang awak nampak pagi tadi ada iklan kamera Kodak 10MP RM99 je. Macam berbaloi je kan. Kemudian thumb drive Angry Bird limited edition pon ada jugak. 

Teman akan cuba untuk snap pape gambar kat PC Fair tu esok. Tu pun kalau free takde kelas. Dah la petang esok ada test ekonomi. Harap² boleh la dapat A. amin......

6 people drop their comments!:

iMBobo said...

skrg ni pc fair buat byk tmpt ek..

Ahmad Haziq Azlan said...

bergantung kepada inisiatif pihak pengurusan nak anjur atau tak

NasZ said...

nak g pc fair tapi jauh sangat. hehe. anyway,good luck utk test.

Ahmad Haziq Azlan said...

nak tempah pape ke?
awak boleh je carikan

Ini Kisah Tia said...

Tia pun nak pergi tengok sendiri PC Fair tu .. nak tengok dengan mata sendirik :)

Ahmad Haziq Azlan said...

meh la datang utm skudai

SPONSOR

Ad