Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Wednesday, October 12, 2011

Pulun Assignment.....

Assignment Accounting tak siap lagi plak..... Tu la semalam main-main lagi..... Dah tak siap..... Dah la esok nak kena hantar..... Oh Dr. Halimah hopefully you don't turn to mad dragon if I couldn't submit them tomorrow.



Baru buat general journal 2 soalan. Ada lagi baki berbelas soalan lagi. Adoyai....... 
Pulun! Pulun! Pulun!

16 people drop their comments!:

IMANSHAH said...

selamat memulun

Ezad Skytech said...

kena habiskan jugak bro...nak kena hantar esok tu...selamat berpulun...hee~

K O R I E said...

hoho.. jangan tidur lmbat sgt k!

NasZ said...

patutnya buat skit2 ataupun buat siap2. tak payah pulun buat dah. tapi, good luck la dalam memulun ye?

MOHD NASER.com

anamizu said...

hayuuuut~
siapkan cepattt :P



luv,
cik ana

ieyza afieyna said...

eh cop..
apsal buku tu same je waktu ieyza gune masa part 1 dulu..

financial accounting... ;)

degree n diploma bljr same kowt..

gudluck.. wt esement leklok :P

Hadi Marosadee said...

B.Acc ker?? wah ,, teringin gak nk wat jurnal PA .. bez2 ..

visit here .. =]

Ahmad Haziq Azlan said...

ieyza: part 1 uitm memang guna buku ni

Ahmad Haziq Azlan said...

Hadi: bachelor of management(marketing)

Ini Kisah Tia said...

hahaa . sama jek macam Tia . suka main2 :)

iMBobo said...

pulun jgn tak pulun! hehe

Ahmad Haziq Azlan said...

last² tak siap jugak...

Hadi Marosadee said...

igt memg nk p matrik amik jurusan accounting .. n cikgu kata leh smbung kat UUM .. tgk lah,, insyaALLAh .. boleh ,,

Hadi Marosadee said...

owh satu ag,, jurusan accounting leh smbung kat jepun ker??

Ahmad Haziq Azlan said...

jepun tak tau la ada accounting atau tak....engineering banyak la....

Hadi Marosadee said...

hoho,, sori la .. xtau sedih sgt2 ..
terima kasih ats info tu .. =]

SPONSOR

Ad