Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Friday, October 7, 2011

Ini Entri Penat, Malas

Baru balik dari perasmian Majlis Perujian Tilawah al-Quran anjuran UTM dan MAKUM. Penat. Betul tak tipu. Lokasi di Dewan Banquet. KelasTadi buat persembahan puisi. Persembahan yang pertama weh jangan main-main. Puisi "Duhai Sahabat" karya Musafir Kelana. Berduet dengan Syakir. Belum dapat peluang persembahan solo lagi. Insya-Allah tahun depan dapat kot. 


Tadi selain team nasyid UTM yang buat persembahan, Imam Muda Taufiq & Imam Muda Hizbur dari musim pertama ada buat persembahan. Kalau dah nama ustaz tu, mesti la diorang bernasyid kan.... Takkan diorang nak bershuffle sambil goyang Inul pulak kan.... Alahai banyak betul kan kan kan aku malam ni.....


Merasa pulak makan kat dalam Bilik Mesyuarat Utama dengan VIP. Tak ramai pun.... Bilik tu pun takde besar mana..... 3 kali besar bilik aku ni je..... Setakat mi hailam yang mak aku masak lagi sedap tu, tak kenyang la nak makan kan..... kan kan kan lagi aku ni kan......


ok sini je. esok baru cerita detail lagi. jap lagi nak layan movie plak. Bini-biniku Gangster! Bukan pirate tau. Download je.... Hehehehehehe....... Mungkin tengok habis kot.... pagi nanti ada kelas Business Math jam 9.30 tapi 8.30 dah kena ready tunggu bas sebab esok bas sangat limit. Dewan kuliah pon sangat lah jauh. Lagi jauh dari fakulti.  



nota kaki: sedia sambung belajar Matrices bersama Madam Norliza esok

6 people drop their comments!:

Ezad Skytech said...

pagi nanti ada kelas pon sempat layan movie lagi..huhu :D

NasZ said...

movie mesti dilayan walaupun esok ada kelas. macam saya dulu2.hehe.

MOHD NASER.com

hawiz said...

hihi....best2

Ahmad Haziq Azlan said...

layan movie sampai habis

Ini Kisah Tia said...

hahaa . dah tengok pun bini2 ku gangster tu besttt!

Ahmad Haziq Azlan said...

lawak kan

SPONSOR

Ad