Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Saturday, October 15, 2011

Dapat Jumpa Datuk Lat!

Entri ni lama dah nak buat sebenarnya. Bajet nak menunjuk la kan... Hohohoho..... Tapi asyik bertangguh je.....








Terasa syok pula jumpa orang perak. teringin je teman nak melabun dengan Datuk Lat ni. Tapi tak terlepeh le.... Dia pun nampak subuk je ngelayan tamu.... Huyo tamu~~~ Dah macam open house je plak kan..... Teman jumpa ni pun waktu di Pesta Konvo UTM baru-baru ni.......








Teman suka benor le Kampung Boy tu. Selalu nengok je kat Tv. Tapi hari tu dapat jumpa terus dengan pelukis & penciptanya. Gambar? Autograf? Tak dapat la.... Kan awak udah kabo yang dia agak sibuk hari tu....  Gambor ni pun member yang tolong snap masa awal-awal jumpa.... 



Masa nak balik tu teringin juga nak jumpa bergambar, tapi kawan-kawan nak balik cepat plak..... Maka melepas le teman nak bergambor dengan Datuk Lat...... Takpe lah, asalkan pernah jumpa kan.....




nota kaki: tahun 2007 pernah jumpa & minta autograf Dato M Daud Kilau

4 people drop their comments!:

MaiRa QuEeN said...

untung la leh jumpe..

Ahmad Haziq Azlan said...

hohohoh
profut la...

Ezad Skytech said...

aq pun minat jugak kampung boy tu..wahh...untung la ko kan dapat jumpa Datuk Lat..:D

Ahmad Haziq Azlan said...

hohohohoh....
tak dapat autograf la...

SPONSOR

Ad