Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Wednesday, October 12, 2011

Aku Bodoh atau Berlagak Pandai?

9.55 malam tadi baru tamat Test 1 Business Mathematics. Hurm..... Rasa macam nak menangis je sekarang ni.... Adoi..... Memang hampa gila la sekarang ni..... Total markah 50, tapi kira 20% je plak.... Aduhai...... Agak² berapa markah yang aku dapat ye.....


Ingatkan senang la soalan tadi. Agak mencabar la jugak. 5 soalan. Nampaknya menyakit lama aku dah kembali. Waktu buat latihan, tutorial ok je semua boleh buat. Tapi bila tang kuiz, ujian hampeh tetibe je otak ni nak shut down. Sistem pun slow je..... Masuk virus gamaknya..... Habis semua formula lupa...... 2 soalan yang pertama punya la kacang nak mati, tapi hampeh aku tak dapat nak habiskan.


Puncanya mungkin sebab aku semdiri tak studi. Aduyai.... Rasa macam nak jumpa balik lecturer tu mintak repeat je....... Gara-gara tak hafal formula, aku rasa dah hilang 20 markah. Baki 30 markah tu pun belum tentu dapat penuh..... Aku ni bodoh ke berlagak pandai sebenarnya?


Mood: Frustrated




Esok pagi jam 11 ada Quiz 3 plak. Adoi Maths tak sudah.... Serabut kepala otak ni..... Khamis ada kuiz CCT dengan Mikroekonomi plak..... Penat la weh....... Sedih tahap gaban ni.... Harap² malam ni dapat tidur lena..... Tak nak fikir pasal Test lagi dah...... Huhu

7 people drop their comments!:

anamizu said...

wo smua melibatkan NUMB3RS (O_O)



luv,
cik ana

Ahmad Haziq Azlan said...

sedih wo...

snf said...

wish u luck.sabar2..nombor hnya nombor.heee

hira said...

rileks. tenangkan diri. study smart not study hard. hehe. dapatkan rehat yang secukupnya ye~ :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

relaks bro.. jgn prrsure diri sendiri.. cube wat yg terbaik for ur next paper... jgn ganggu mental tu...

ieyza afieyna said...

jgn sedih2 k.. ;)

wt yg terbaik untuk next paper..
mathemati ni senang sebenarnye. tmbah2 business mathematic tu.. (klo diploma la.) hekhek.. bachelor nye xtau la.. hekhek ..

Ahmad Haziq Azlan said...

nasib baik quiz tadi senang je....

SPONSOR

Ad