Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Monday, October 10, 2011

Harapkan pagar, pagar makan nasik di Melaka!

Tajuk merapu je kan. Hahahahaha~~~


Nak taip entri pendek je pagi ni. Penat semalam tak habis lagi. Semalam perah otak tahap gaban wo... Hohoho~~~ gelak jahat je aku ni. Serabut lagi kepala hotak ni. Tapi maintain cool je.... Aku ni tak habis² dengan cool je....


Semalam ingatkan nak menjongket sekitar Johor je. Adush! Silap! Sekitar 7.45am masuk SMS. "Siap cepat. jam 10 kita gerak. Pi Melaka". What the fish? Melaka? Bapak ah jauh.... Naik kereta jam 10 lebih gerak, sampai sana sekitar jam 2. huyo lama tu..... Ah tu campur dengan sesat, berenti melabur saham ASB kat R&R lagi.... Dah la pertama kali drive sendiri pegi sana.... Memang dok harap kat GPS je la....


Masa memang tak disia-siakan. Snap sana! Snap sini! amekaw..... Sampai nak full memori phone kawan tu.... Enset aku cikai je.... Kamera pun 2MP je..... Jadi aku banyak bergantung kepada kamera yg aku beli pada tahun 2009 dengan harga RM199(kalau tak silap la). Kamera capok pun ok lagi..... 5MP wo.... Gambar clear lagi jelas..... Hohohohohoho~~~~


Ok, get ready for the class at 12pm! Petang ni kalau aku update entri, baru aku share gambar² yang aku berjaya tangkap. Terbang-terbang gambar dia. Susah betul nak tangkap. Yang berkaki pon ada jugak....


nota kaki: Principle of Marketing 12-1pm, Business Mathematics 2-4pm

6 people drop their comments!:

kiera'sakura said...

travel mmg best.. byk pengalaman blh kutip

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

bst dowh jalan jauh2 ne :)

ieyza afieyna said...

wah best nye.. nape x tempek pic2 sekli..?xbole tgk keindahan kota melaka. x penah smpai un..

Ahmad Haziq Azlan said...

tak pernah sampai?
best wo travel dari johor ke melaka

Ezad Skytech said...

best woo...travel jauh2 ni..aq pernah dari n9 ke johor..relakz je..haha~

Ahmad Haziq Azlan said...

hahaha
best kan...

SPONSOR

Ad