Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Sunday, October 2, 2011

SEGMEN AYU : HARI KONVO KU


Tadi jalan-jalan di dunia maya. Ceh ayat tak boleh blah. Tadi BW ke blog Cik Ayu kita ni. Cik Ayu ada buat segmen mengenai hari konvo. Korang nak join? Boleh klik SINI atau klik je mana-mana nama Cik Ayu dalam entri ini. Klik pada gambar di atas pun boleh juga.

Konvo? Konvokesyen? Alamak sebenarnya saya belum lagi nak berkonvo-konvo semua. Berkonvoi pergi beraya pernah la. Hehehehehe......

Ok la, sebenarnya saya pernah bergraduasi sewaktu di sekolah menengah dulu. Anggap je la macam konvo sebenar ya.



TARIKH: SEPTEMBER 2009
INSTITUSI: MRSM TRANSKRIAN
ALIRAN: SAINS TULEN


Dah rasa macam dah masuk U je bila dah merasa graduasi/konvo semua ni. Padahal masa tu belum habis SPM lagi. InsyaAllah, dalam tahun pada September/Oktober 2015 nanti saya akan bergelar graduan dalam Bachelor of Management(Marketing). Masa tu nanti nak merasa dapat hadiah bunga ros dan teddy bear yang besar punya.... Hohohohoho.....


nota kaki: abang akan grad hujung Oktober ini di UTeM

10 people drop their comments!:

AyuInsYiraH said...

salam lan...tq ye sebab joint segmen ayu..heheh....walaupun tak konvo lagi....study rajin2 tau..hehehe..

alif ismail said...

wow...kita mungkin bergraduasi pada tahun yang sama...insyaallah... selamat berjaya!

Ahmad Haziq Azlan said...

Alif: kita sama2 4 tahun kan

hira said...

woahhh.. siapa yang nak bagi bunga dengan ros besar bunga tu? ehem ehem. hahaha :p

p/s: goodluck! huehue

ieyza afieyna said...

tak sabar lagi setahun setengah nak graduate dah.. hee

Ahmad Haziq Azlan said...

uolz nak bagi bunga besar kat i tak???

Azri Fathurrahman said...

sama lah aku pun insyaAllah lagi 4 tahun akan konvo! hehe :D

Ahmad Haziq Azlan said...

ye la.....ko pon 4 tahun sama dengan aku

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

ko study utem ke bro.. senang2 roger2 la.. lh open table belanje aku.. hehe

Ahmad Haziq Azlan said...

azri kat atas ni yg utem la....saya buang huruf e jadi utm je.....

SPONSOR

Ad