Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Monday, October 10, 2011

SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA


Kata alu-aluan? Ayat karangan? Maaf tak ada. Hahahahaha~~~~~  Ada sesape yang berani nak komen blog teman? Ada beran ke? Meh le.... Dialu-alukan sangat..... Teman nak kabo yang teman memang nak bercadang nak tukor template baru. Yang sekarang ni dah berbulan guna. Header pun baru satu. Ni pun orang buatkan. Mengkomer ada nak tolong buatkan ke? Hohohohohoho~~~ Kalo loading blog ni slow benor, awak mintak maap la ye.... Mungkin disebabkan widget yang teman guna ni banyak kot. Tapi teman bukan letak sesaje je. Ada la kepentingannya..... Apa lagi, komen le blog teman ni..... Kalo ada yang singgah nak ngikot(follow) pun dipersilakan..... Lagi teman epi(suka).....


Rasanya mengkomer nampak kan header kat ateh tu tak center kan. Udah ditry dibetulkan, siap cari tutorial dari Google lagi. Tapi Google tak membantu langsung. Kalo ada sesiapa yang reti, boleh le tolong ajor ke teman. Penen udah kepala ni nak memikiornya....


komer klik je kat banner ateh tu tak pun klik SINI kalo nak join sekali.


nota kaki: kejor yop kejor!

18 people drop their comments!:

NasZ said...

thanx sudi join. kritikan tentang blog ni, loading dah ok, background bagi saya ok je, simple, cuma header tu kalau dapat centerkan pun bgs gak. cara nak centerkan, boleh google. mesti ada sebab saya pun google masa nak centerkan header saya. hehe.

MOHD NASER.com

Ahmad Haziq Azlan said...

masalah center ni lama dah nak betulkan....terima kasih komen

Ezad Skytech said...

header kena setting sikit tu..hee..
blog ni ok je..laju je loading bagi aq..tak tahu la blogger lain kan...

selamat bertukar template nanti..:D

Princess Azne said...

salam. . sy juz na komen nie jer. . lw boleyh centerkn header.. bru nmpak lagi kemas. .lw boleyh komen lha sekali kat blog pinky sy nie http://daxmanje94.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html

Yatie Awang said...

Azlan join? akak pun join gakkkk...
pada akak blog ni dah ok, sesuai ngan pemilik lelaki

Ahmad Haziq Azlan said...

terima kasih kakak

KiMiE said...

menarik..kemas..takde kaler pink hehe!!loading page cun..tahniah~

jom follow sambil kritik : http://kimie-blog.blogspot.com/2011/10/042-segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html

hafiz said...

blog archive maybe bleh letak kat atas ckit kot bro.


Entry terbaru aku "SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA"

=)

ieyza afieyna said...

kalau la blog ni bertukar jadi warna pink kn best.. lala.. :P

Ahmad Haziq Azlan said...

huh pink?
menakutkan....

✿Cik Suer✿ said...

komen cik suer: belog ni ok da.. xda pa2 nak kritik.. ngee ^__^

Ahmad Haziq Azlan said...

terima kasih

fiezah91 said...

hehe. datang dari segmen. blog ok. cuma header tu kasi centerkan la. apa pun selamat berblogging dan selamat mencari template baru ye :)

jom kritik blog saya pulak :)

Ahmad Haziq Azlan said...

masalah yang sama juga...

Nisa Greennnpanda said...

salam n hye~!!
dtg dr segmen yg same.. tulisan kat bahagian kome tue kecik, huhu~..

jmput komen blog sy ye:
http://greennnpanda.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html

Ahmad Haziq Azlan said...

tak reti nak ejas la...

nadiyahashim said...

okeh je..cuma warna hijau dan kelabu, bg saya kurang masuk sikit..mata sy je kot. :)

Ahmad Haziq Azlan said...

hijau?
blogku warna biru la

SPONSOR

Ad