Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Thursday, May 5, 2011

Video Game Tembak Orang Melayu

Hitman 2





Tak habis-habis dengan agenda Yahudi ingin menghina Islam, tetiba lak ada game yang menghina bangsa Melayu. Apa kejadahnya?. Game Hitman 2 ni yang berkisah seorang karakter berkepala botak! ingin melunaskan misinya dibantu oleh pendeta dengan mencari dan membunuh boss mafia.



Bukti mereka hina orang Melayu pada gameplay dibawah:



Banyak perkataan Melayu disebut antaranya ialah:
Perkataan "lu gila!!" banyak disebutkan
"banduan" masa 1:44
"apahal ni?" masa 1:48
"boleh tahan" masa 1:49

Memang banyak disebut dalam gameplay tersebut!.

Yang aku pelik, masa minit ke 1:56 ada tulis, "Screw you, Haji".
Apa maksud Haji ni? Tembak Pak Haji ke???

Mereka ingat orang Melayu ni macam bodoh je. Ramai pak guard tewas di tangan seekor mamat berkepala botak ni.



4 people drop their comments!:

Azri Fathurrahman said...

pehh , motif je . sengal yang abadi je mereka tu ~ =.='

Azlan The Type Writer said...

hahahahaha~~~
kurang asam kan diorang ni....

I'm Cida said...

alamak..tetiba akak jd blur2 lak baca neh..huhahahha

Anonymous said...

Came on...
There are alot of other guard who is Russian , mexican and Vietnamese...
It just game...
Nothing personal

SPONSOR

Ad