Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Thursday, May 12, 2011

Nuffnang Tak Bagi aku Duit Pon (?)


àEntry pagi² butaß

Entri kali ni saje je nak share kisah aku yang tak dapat apa² pun dari Nuffnang. Ah tak kesah la dapat RM0.00 pon. Hahahahahaha~~~ Mungkin tak ada sape pun yang hingin klik kat iklan aku tu…. Ala, blog aku ni pon susah orang nak jenguk kan….. Kiranya, tak ambik kesah la~~~ Tak jadi masalah langsung……



Sedih kan bila tengok ni….isk isk isk…..




Ni Azry Fathurrahman punya.
Jauh beza kan dengan aku punya.
Alahai~~~~~



Aku pun curious giler la macam mana orang lain boleh dapat, aku tak dapat langsung. Aku pun dengan pantasnya buat post kat Sahabat Blogger dengan Kaki Blogger: We wrote. We share.

Maka muncul la blogger yang gila² dengan komen yang gila² jugak…. Terima kasih kepada Azry Fathurrahman, Ahmad Syazwan Abd Halim, Hanim Mahali, Zulkarnaim Faiz, Haizul Haiqal, dan Wirda Azurainie. Syabas buat korang semua!!!!!!!! Hahahahahahahahaha~~~ Ngek ngok je…..





Ni dari Kaki Blogger





Ni dari Sahabat Blogger










8 people drop their comments!:

nurelinda said...

saya nuffnang pun x pasang. wakaka :P

Azlan The Type Writer said...

kalo takde nuff lagi laju loading....kadang² slow sbab nak tunggu iklan ni muncul.....

Azri Fathurrahman said...

hahaha . sengal lan , kau letak aku punya nuff yang seciput buat apa , malu aku .. haha .. sengal yang abadi kau . =.='

Azlan The Type Writer said...

hahahahahaha~~~
siap tulis name ko lagi...
abes la...
org ramai dah tau ko kaya....
baik ko hati² keluar rumah...
gagagagagagagag~~~~~~~

Shaherah said...

shera dulu pun asyik kosong je.. kira dalam 4 bulan blog baru ade ckit..

jia said...

baru kat sini.. ;)
sabar je.. insyaAllah ta lme lg ad la tu..

haiqal said...

Saja google nama aku.sekali jumpa.HAHAHA.Lek lek,nanti dapat lah tu

Ahmad Haziq Azlan said...

takleh blah haiqal...
nak jugak muncul kat suni..
hahahahaha

SPONSOR

Ad