Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Thursday, May 26, 2011

PERMOHONAN BIASISWA JPA BAGI LEPASAN MATRIKULASI KPM 2011


PERMOHONAN BIASISWA JPA BAGI LEPASAN MATRIKULASI KPM 2011





Biasiswa JPA untuk Program Ijazah Dalam Negara (PIDN) bagi tahun 2011 boleh dipohon dengan sekurang-kurangnya PNGK/CGPA 3.30 dan ke atas. Untuk maklumat lanjut mengenai borang permohonan biasiswa JPA, bagi lepasan Matrikulasi KPM, sila klik pada pautan yang telah disediakan. 

*Borang permohononan cuma akan dikeluarkan oleh pihak JPA setelah keputusan tawaran ke IPTA diumumkan sekitar Jun dan Julai ini.























*********************************************************************************

Nota kaki: dah dapat panggilan ke UTM. korang pon sabar macam aku ye....tak lama lagi buka la tu.....

17 people drop their comments!:

Azri Fathurrahman said...

tak layak .. T.T

Ahmad Haziq Azlan said...

cuba lgi time sem2 nanti la...

k e y r i said...

erk.. amende ni... =.=

Ahmad Haziq Azlan said...

kamu tak masuk matrik....takkan paham....
hohohohohoho~~~

Anonymous said...

ble ntah bro nk mohon..bpak aku dh bsing ni..haha

Ahmad Haziq Azlan said...

JPA dijangka buka beberapa hari setelah UPU dibuka...sila alert dengan pengumuman terbaru...

jue J said...

mcm mane nak alert ye..boleh bagi website iklan 2 dikeluarkan x??

Anonymous said...

skrang da kluar ke borang permohonan??

Ahmad Haziq Azlan said...

Permohonan masih belum dibuka. Kami akn uar-uarkan andai telah dibuka. Tetapi kemungkinan besar akan ditawarkan setelah melangkah ke universiti nanti.

ieda said...

assalamualaikum..ohh,means that permohonan jpa ni only keluar once kite dah register kat u nanti ker eh???confius la,i worried takot terlepas info t.. =.='

Ahmad Haziq Azlan said...

ada rumors yang kata buka 1 ogos....tunggu ok.....kita sendiri tak pasti lagi...

Anonymous said...

nanti kalau dah bukak bitaw taw. nak sgt apply.

Ahmad Haziq Azlan said...

ok jangan risau ye

Anonymous said...

I was curious if you ever considered changing the page layout of
your site? Its very well written; I love what youve got to say.

But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it
better. Youve got an awful lot of text for only having one or 2
images. Maybe you could space it out better?
My page - Free porn videos and naked girls hardcore sex

Anonymous said...

Good info. Lucky me I discovered your blog by chance (stumbleupon).

I've book marked it for later!
Check out my blog post ; http://www.xxxvideofix.com

Anonymous said...

Today, I went to the beach with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She put the
shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it
pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is
totally off topic but I had to tell someone!
Feel free to visit my blog :: Teen porn - Sex - Free Porn Pussy

Anonymous said...

You made some good points there. I checked on the internet to learn more
about the issue and found most people will go along with your views on this website.
My web site > free teen porn videos

SPONSOR

Ad