Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Wednesday, May 18, 2011

Debaran Semakan Keputusan PSPM 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Debaran menanti keputusan PSPM 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bagi yang tak tau PSPM ni apa, PSPM ni tak sama dengan SPM tau...
PSPM ni Peperiksaan Semester Program Matrikulasi. Melalui keputusan PSPM ni la kami nak kena isi borang UPU semula untuk melanjutkan pelajaran ke peringkat ijazah di IPTA mahupun IPTS.



Kelmarin aku post satu entri mengenai panduan semakan keputusan PSPM.
BOM MELETUP!!!!!!!!!!!
hahahahaha~~~~ tetibe je trafik blog ni meletup.....
Ramai² pon, dalam 4 orang je yang tinggal jejak...
tu pon sorang je blogger.....yang lain ANON~~~
klik SINI untuk lihat entri tersebut.




bangga. sebelum ni tak pernah lepas 100 orang dalam sehari



Setelah lebih 40 jam tak ngadap lappy, akhirnya aku berjaya meng-online-kan diriku...
terus bukak Facebook...kat Home??? Pergh!!!!!!!!!
semua status cerita pasal result PSPM...
maklumlah, ramai kawan student matrik~~~
usha sana, usha sini, semua cerita pasal result.
tapi bukan cerita pasal result GeMpAk mahupun hAnCuS, tapi tak boleh check!!!!!!
maklumlah, ada beribu ribu student matrik nak tau result...
alamatnya jem la laman web MOE tu....



sampai saat ni aku masih bersabar.....
tunggu trafik dah tak jem nenas lagi...
hohohohohohoho~~~



________________________________________________________________________________
Klik SINI untuk semak keputusan korang.
:)
________________________________________________________________________________

Nota kaki: Sobarulminaliman~~~




2 people drop their comments!:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

so amecam result... gempak xbro :)

Azlan The Type Writer said...

trafik jem nenas la bro Top...
MOE takleh bukak...
tak tau result lagi...

SPONSOR

Ad