Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Thursday, May 19, 2011

Keputusan PSPM 2 : Alhamdulillah~~~





Assalamualaikum wbt dan salam 1Malaysia.
Alhamdulillah, semalam 18 Mei sekitar jam 4 petang akhirnya aku berjaya membuat semakan keputusan PSPM 2 yang sedang kecoh diperkatakan di seluruh Malaysia.

Sebelum aku berjaya membuat semakan aku telah menaip beberapa entri untuk melepaskan geram di hati kerana kesesakan talian. Sila rujuk pautan di bawah.


****************************************************************

Ah, cukup la dengan ayat skema aku ni....hahahahahahaha~~~~ Cukup! Cukup! Cukup! 
Dipendekkan cerita, memang geram giler² bila rasa tertipu setelah ditipu. Nak salahkan siapa???
Korang judge lah semdiri...Bukan salah aku kan.....Okey la sekitar jam 4 petang kawan aku post satu link kat wall photo (pic tertipu) ..... Rupa² link untuk check result....Aku dengan pantas lagi tuntas segeralah check.....



paparan semakan keputusan PSPM






Amacam? Cun tak result aku. Ingat senang ke nak dapat? Math Sains dah la susah...Ramai yang menangis² tak dapat jawab exam. Fizik lagi....Tambah lagi dengan Kimia....Eng. Study lagi....Pening²~~~ Nasib baik tak ambik Biologi....Kalo ambik jugak.....Entah la........


[ENOUGH IS ENOUGH!!!!!!!!!]


Ok, aku tak nak bohong korang macam Azri tipooooooo pembaca dia tadi. Hahahahahahahahahahaha~~~~
Ko memang sengal yang abadi la Azri...Ok, Cuba korang klik gambar kat atas ni. Tengok betul²..... Nombor matrik dia MT101XXXXXXX kan... Nampak benor membohong nyer.... MT tu merujuk kepada aliran Teknikal la....Kolej Matrikulasi Perlis (KMP) mana ada aliran Teknikal....Aliran Perakaunan & Sains je yang ada.... Sebenarnya aku ni student Perakaunan. Oleh itu nombor matrik aku kan jadi MA101XXXXXXX. Gambar atas ni sebenarnya aku cilok dari Azri. Tu pon selepas dia cilok dari kawan dia. Hahahahaha~~~~
Klik SINI untuk melihat penipuan beliau.


[KEBENARAN]




Okey, ni baru result aku yang sebenar. Mula² tengok memang rasa terkejut lagi terkesima.Bajet nak dapat 4 rata....Alahai~~~ Bila la bumbung flat aku nak rata ya.....(korang paham ke ni???) Keputusan Sem 1 teruk sebenarnya. Oleh itu beri kesan yang besar kepada PNGK. Apa² pun aku bersyukur sangat dengan result ni...Sebenarnya aku masih rasa tak puas hati ni...Ekonomi yang aku dapat jawab sambil tersenyum (bajet boleh dapat A) dapat B+ je?????? Adoyai~~~ Matematik dengan Perniagaan yang aku rasa susah nak dapat A (susah giler exam hari tu. aku dah putus asa) boleh pulak dapat. Rezeki dari Tuhan~~~ Jangan pertikai~~~


Keputusan aku dah macam ni....Kawan² yang lain???? Aku dengar ada yang titop penuh gemilang. Ada jugak yang hancuss lebos....Hhhmmmmmmm......Aku pun tumpang sedih dengan korang.....Nak buat macam mana....Rezeki masing²~~~ Jangan nak banding la....Aku-kau tak sama...Kolej lain²....Jurusan lain².... Cara belajar lain².... Kubur lain².....Ada kaitan ke????

___________________________________________

Nota kaki ::::: Masih penen nak memilih Universiti mana yang terbaik untuk aku isi dalam UPU fasa 2 nanti....

_________________________________________________________________





10 people drop their comments!:

F A I Z said...

cessssssssssssssssssss ingt kan 4

Azlan The Type Writer said...

hampir² la kan....
hahahaha~~~

Azri Fathurrahman said...

haha .. mana ada aku cilok dari mane2 .. tu kan num ic aku .. haha , oke fine , aku tukar nilai nya aje .. haha .. nak ubati hati yang duka lara .. hehe .. =.='

Eyda Syahida said...

baru nak cakap whoaaaa...!! cogratz bro..! pastu bile scroll ke bawah ase camm grrrr.. lempang lajulaju nak??

tp, congrats yerp! oke ape result.. :)

.fariza. said...

ok lar tu der.
punya pcaya ingtkn 4.

=P xde tnde nme said...

congrat cho`! =)

Azlan The Type Writer said...

LOL~~~
hahahahaha~~~~

Amiirah-Cassan said...

haha aku tertipuuu ~~~
entri aku cam ko gak :: http://merahduniamira.blogspot.com/2011/05/matric-universiti-but-where.html

areteacar said...

tahniah :)

vanetian said...

as salam..
adei..gila kejam member hang. haha. kantoi.

=p

tamau cuba study katy luar? sahut ler cabaran ;)

SPONSOR

Ad