Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Monday, May 9, 2011

Games Yang Menghina Islam : Bahagian Lima



Counter Strike Condition Zero Deleted Scenes




Counter Strike Condition Zero Deleted First Stage dia. Kita kena tembak dengan askar-askar yang beragama Islam. Kalau kita sedar, masa kita tembak tu kita boleh dengar askar yang kena tembak menjerit "ALLAHUAKBAR" & "JIHADD".



4 people drop their comments!:

rembkh ~ said...

betul ka ni..???
masa main dlu xdengar pon dy menjerit macam 2..?? walaupun guna headphone

rembkh ~ said...

tp aku men yang keluaran thailand pnya .. dy pnya installer suma bahasa siam .. keluaran lama coz aku duk kat sempadan siam ..

mungkin ko nk bg tau keluaran terbaru kot .. wawahhuallam ..

Azlan The Type Writer said...

hahahahaha~~~
ntah la....
mungkin la kot...
ni informasi dari internet...
sekadar berkongsi maklumat...

... said...

as salam..aik? ada ke? tak dengar pun.
huhu..rasanya ni conditon zero beta version yang tak release untuk jualan. baca kat web sapa tah..lama..mungkin ni dari versi tu. huhu..

gila melampau la kan kalau dah sampai gitu jadinya.adei..

eh.kosong? huhu. blog kawe tengah dalam proses baik pulih. sebelum ni ada bnyak error. tu pasal revert balik. pergh!!

tengah pening nak edit yang mana satu. hehe~

rajin2 update blog.
kalaqu boleh, banyakkakn entri ilmiah or fakta. mana ada entri2 macam ni, gerenti kawe masuk cepat2.

dan komen entri kawe. sebab blog kawe, blog dofollow@ free backlink~

boleh tengok kan tang mana ada error kat blog kawe tak? sebab resultnya lain2. hang habaq kat ruangan komen tadi.atau pun kat shoutbox je.

hang cite sikit apa yang muncul kat skrin hang sekarang ni.

SPONSOR

Ad