Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Tuesday, April 24, 2012

Yahoo! Messenger Tidak Boleh Dipercayai

Anda tahu apakah Yahoo! Messenger? Ya, YM. YM sangat terkenal satu ketika dahulu. Waktu itu Facebook dan Skype masih belum meletup seperti sekarang ini. Zaman sekolah dulu teman rajin je bukan YM untuk chat dengan kawan. Bila tu? Alah zaman Friendster dengan Myspace dulu la. Kan Facebook belum terkenal lagi masa tu. Ym siap boleh main game lagi dengan kawan yang kita chat tu.


Ini dia YM request terbaru yang teman terima. Mentang-mentang la ID Yahoo emel teman ni macam orang putih, sedap je diorang ni add request teman. Bukan kenal. Tak boleh percaya betul diorang ni. Adoyai~~~ Nanti tak pasal-pasal kena spam, virus bagai. Mencegah lebih baik daripada merawat. Andai komer ada juga dapat request macam ni jangan accept pula ya.


notakaki: dah setahun lebih tak buka YM

17 people drop their comments!:

Phat said...

byk yg add tu sindiket XXX : suh layan webcam la ape la..+ virus

Ahmad Haziq Azlan said...

@Phat
spam lagi banyak

! Arjunakirana ! said...

pasal kena spam nie... tweeter aku pun dah kena spam... WTF tul laaaa... so skg aku dah delete tweet aku disebabkan binatang SPAM nieeee... arghhhh tension tul...

! Arjunakirana ! said...

pasal kena spam nie... tweeter aku pun dah kena spam... WTF tul laaaa... so skg aku dah delete tweet aku disebabkan binatang SPAM nieeee... arghhhh tension tul...

Ahmad Haziq Azlan said...

@! Arjunakirana !
bahaya internet sekarang ni

Ezad Skytech said...

da berkurun da aq tak buka YM ni...malas da nak buka...

Dianaa said...

Pernah TERaccept and TERkena virus macam2. Benci ohh -,-

Ini Kisah Tia said...

jarang main YM .. ehehee

Don't Be Sad said...

ym da kurang kefungsian cam dulu..huhu

Ahmad Haziq Azlan said...

@Ezad Skytech
same la

Ahmad Haziq Azlan said...

@Dianaa
apa yang terjadi

Ahmad Haziq Azlan said...

@Ini Kisah Tia
masih amal lagi ke

Ahmad Haziq Azlan said...

@Don't Be Sad
chat kat fb lebih mudah kan

pha is said...

hmm.. dah lama tak buka ym...

ஜ miss klanika ஜ said...

dah jgn dilayan sgt, merepek je semua tue. huhu

Ahmad Haziq Azlan said...

@pha is
bukak la
hehehehehe

Ahmad Haziq Azlan said...

@ஜ miss klanika ஜ
ok ok

SPONSOR

Ad