Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Tuesday, April 3, 2012

UTMost Imagination : Race For Bosses | Reka Basikal Untuk Dekan #1

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Dalam entri ini teman nak kongsikan projek yang buat teman sibuk 2 minggu. Teman, Huzaifah dan Salleh telah mewakili Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia(FPPSM). Kami harus mereka sebuah basikal inovasi bagi pertandingan Race For Bosses sempena UTMost Imagination 2012.

Perbincangan di bilik dekan. Foto ini dirakam sendiri oleh dekan kami. Setelah capai kata sepakat, kami bertiga telah ke Taman U untuk mencari barangan untuk basikal kami pada waktu petang selepas tamat kelas.

Inilah Intan. Classmate kami. Kami ajak dia sekali supaya dia boleh berlatih menggunakan kamera baru Canon dia. Cool kan foto ni. Teman sendiri yang snap guna compact camera je.

Teman pun nak berlagak macam photographer profesional juga. Hehehehe. Tapi guna kamera murah je la.....

Huzaifah dah macam samseng jalanan pun ada juga. Macam tukang tarik kereta sambil buat muka tak puas hati. Bengis gitu.

Tujuan gambar-gambar ini adalah untuk dokumentasi. Setiap perjalanan kami harus direkodkan.

Kami telah ke sebuah kedai basikal untuk mendapatkan aksesori yang boleh diletakkan pada basikal kami.

Tak tau apa yang dia capture di situ

Kucing ni tak tau muncul dari mana.

Kau snap aku, aku snap kau plak ok

Mereka sekadar membelek-belek basikal yang ada. Bukan boleh beli basikal baru pun.


Before
After
ada kaitan ke? Hahahaha eksprimen guna kamera

jalan jalan ke kedai lain, ternampak pula kedai ni. OK kelakar kan. 
Hohohohohoho~~~

Kami ke kedai lain untuk mencari cat dan alatan lain pula. Banyakkan pilihan warna yang ada. Mahal wo. Satu tin RM10.

Kebetulan depan kedai tu ada warung tepi jalan. Ala-ala zaman retro je.

Ini namanya gam gajah. Budak-budak zaman sekarang bukan kenal pun gam gajah.

Huzaifah memang cekap memandu kereta manual. Pergi mana-mana pun dia yang pandu. Kereta sewa je yang kami mampu.


Jalan-jalan cari barang lagi. Ni yang tak best bila jadi photographer, gambar sendiri tak ada

 
 adoyai~~~ Modeling di kedai mayat cina. 
Komer tau ke kedai mayat cina. Kedai ni jual barang² untuk si mati


Nampaknya entri kali ini penuh dengan gambar sahaja. Apa boleh buat. Ini sahaja yang teman mampu untuk buat entri baru. Selesai mencari barang untuk basikal, kami gerak untuk makan malam pula. Pastinya kami singgah surau untuk solat dulu ya. BERSAMBUNG

14 people drop their comments!:

CINTA UNTUK KITA said...

haha klaka la kedai mnjual logom.. hehe apa2 pun gudlak korang k..

Datocath affandi said...

weh bz tol =P
kata kat ak ko pown sama >_<

Noh Kodiang said...

terbaek...cuba unicycle la...baru masyukk...hahaha

Ahmad Haziq Azlan said...

@CINTA UNTUK KITA
dah lepas pun

Ahmad Haziq Azlan said...

@Datocath affandi
berkhidmat untuk fakulti

Ahmad Haziq Azlan said...

@Noh Kodiang
apakah unicycle

Ezad Skytech said...

terbaik la..all the best utk korang ye..:D

Ahmad Haziq Azlan said...

@Ezad Skytech
DAH LEPAS LA

Aboy93 said...

HAhaha.. Terbaik wok, kedai logom..
Yang tak tahan posing kat kedai barang ayat.. =,=

Ahmad Haziq Azlan said...

@Aboy93 hahahaha
kelakar kan

Anonymous said...

Now, for those who want to have your content relevant to your text, you will get believable services and profit ranking from the
Indian companies in comparison to content on other websites.
In order to choose the right keywords has to be one of
the primary services of local profit requirements.
Although the effect is not very significant, but in addition useful.
Meta keywords work very similar to meta descriptions, and the duties that
are required of them. It helps in shaping up your website by paying a
little attention is paid.

My web page small business seo

Anonymous said...

Children from marriage households do far better in life than children from unmarried
households in regard to success in business, and always
want to be embarrassed calling a company you already have an
interview with. However, they do note that moderation plays a key role
in maintaining healthy get an ex back fast and preventing
issues that may eventually contribute to separation or divorce.


Also visit my website :: get your husband back

Anonymous said...

Since a long time because all he wanted to do, actually boring occasionally but there is not a small issue.

You should only play video game chairs for a living.
Totodile also have a look at the device.

Here is my web site - video game rental online

Anonymous said...

So make it clear how you feel about yourself.
The online matt huston get him back forever free download world should understand something about how phenomenal online
matt huston get him back forever free download has become a clich
and it has no spelling mistakes. Other people in White women black men relationships have gone through the same thing for girls.

It might have been a long time to get together.

I want to say, I had a good time.

my web-site ... get him back forever matt huston

SPONSOR

Ad