Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Monday, April 30, 2012

Kalut Siapkan Esaimen


Inilah sedang berlaku kepada teman sekarang. Baru buat satu set soalan Bahasa Inggeris. Ada 30 set lagi tak buat. Alahai~~~ Orang lain dah siap, engkau baru nak mula buat. Memang hampeh la kan....

Jam dah 12 malam, baru teringat esaimen Management tak buat lagi!!!!!!!!!! walawey~~~ Dah esok tengahari dah nak kena submit!!!!!!!!! Hambek kau main main lagi..... Tak produktif langsung minggu ni......
Ok caw nak siapkan esaimen dulu~~~~

12 people drop their comments!:

Rapunzeel Cikilolo said...

baru lepas tengok mentor la ni? hehe

keli menari said...

keje nangguh eh . haiyya

Ahmad Haziq Azlan said...

@Rapunzeel Cikilolo
hahahaha
tak tengok tv pun
tengok bola je

Ahmad Haziq Azlan said...

@keli menari
biasa la.....
hehehehe

pha is said...

hahaha. biasa la tuh.. aku pon mcm tu jugak.. heheh

Ahmad Haziq Azlan said...

@pha is
biasa la
hehehehe

Ieyza Afieyna said...

haha.. apela.. tu la jgn tngguh kn kerja.. dah2 p buat nun.. rotan sat g :P

Datocath affandi said...

hehe.. nie mesti myline,, ak dah cyap dah.. =P

Ahmad Haziq Azlan said...

@Ieyza Afieyna
buat dah

Ahmad Haziq Azlan said...

@Datocath affandi
gila lah siap!!!!!!!!!!!!!!

Ezad Skytech said...

hee..selamat menyiapkan semua assignment...hee~

Ahmad Haziq Azlan said...

@Ezad Skytech
dah pon
huhu

SPONSOR

Ad