Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Monday, April 9, 2012

SEGMEN AZLAN: SAYA MAHU DOODLE DARI AZLAN


Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Alhamdulillah, jumlah follower saya kini telah mencapai angka 500. Sempena ini juga, saya ingin berkongsi buah tangan kepada rakan-rakan semua. Saya akan lukiskan sebuah doodle bagi sesiapa yang join segmen ini. Saya masih belajar dan masih baru dalam bidang ini. Jadi hasilnya barangkali tidak secantik orang lain punya.



Apa yang anda perlu buat?
  1. Buat satu entri dengan tajuk SEGMEN AZLAN: SAYA MAHU DOODLE DARI AZLAN.
  2. Copy dan paste header kecil saya di atas ke dalam entri tersebut.
  3. Jangan lupa link-kan ke entri ini.
  4. Beritahu saya warna kegemaran anda.
  5. Setelah siap, tinggalkan URL entri tersebut di bahagian komen entri ini.
Anda boleh follow blog saya kalau suka. Doodle yang telah siap akan dimuat naik dari masa ke semasa. Tarikh tutup segmen ini adalah hari Ahad 15 April 2012. Mengapa begitu lewat? Hal ini kerana saya agak sibuk dengan program universiti, maka tidak berkesempatan untuk melayari Internet. Tempoh yang lama juga barangkali menarik lebih ramai untuk menyertai segmen ini juga.

Bagi yang baru pertama kali singgah ke blog saya, selamat datang saya ucapkan. Sekian, terima kasih.

21 people drop their comments!:

Yayah Nasake said...

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/04/segmen-azlan-saya-mahu-doodle-dari.html

Cik Adieb said...

Sy join,peace :D

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/segmen-azlan-saya-mahu-doodle-dari.html

Cik Icha Mnz said...

join..!!..

http://gadisborneo-bawahbayu.blogspot.com/2012/04/segmen-azlan-saya-mahu-doodle-dari.html

daya jamal said...

dah follow , dah join ! :)

http://cikdayaconan.blogspot.com/2012/04/segmen-azlan-saya-mahu-doodle-dari.html

alif ismail said...

salam..

teringat masa alif baru2 belajar wat dudel tahun lepas... segment request yang alif penah buat dulu betul2 bagi inspirasi kpd alif utk terus usaha hasilkan dudel hingga ke hari ni...

gud luck azlan..

Aboy93 said...

http://aboy-ensem.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-mahu-doodle-dari-azlan.html <---- Saya telah join! Nak doodle ! :)

♥♥cikHannah♥♥ said...

http://cikharty88.blogspot.com/2012/04/segmen-azlan-saya-mahu-doodle-dari.html

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

tahniah bro.. dh makin bertambah follower ko kn.. wah, ade kamahiran wat doodle lg gitu.. gempak ar.. insya'allah.. akan menjoin kn diri :)

IbuQalief said...

Joined^^

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-azlan-saya-mahu-doodle-dari.html

CINTA UNTUK KITA said...

thanks jemput..

free kyra buat n join ya :)

gud lak!

Aqila Arshad said...

Qila nk join jugak ^^

http://qilafuntime.blogspot.com/2012/04/segmen-azlan-saya-mahu-doodle-dari.html

fiqah hamed said...

done follow and join here.. =)


http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/04/segmen-azlan-saya-mahu-doodle-dari.html

Darwish said...

Join !

http://axubudaxlollypop.blogspot.com/2012/04/segmen-azlan-saya-mahu-doodle-dari.html

bavarians rains said...

saya joint jugakk....nak doodle...:)

http://bavariansrainsstory.blogspot.com/2012/04/segmen-azlan-saya-mahu-doodle-dari.html

bavarians rains said...

http://bavariansrainsstory.blogspot.com/2012/04/segmen-azlan-saya-mahu-doodle-dari.html
saya joint;)

bulan bintang said...

wahhh sgt menarik..

PeRmAtA bIrU said...

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2012/04/segmen-azlan-saya-mahu-doodle-dari.html


join dah...

Datocath affandi said...

rajin bebeno kwn ak nie =)
insyaallah kalo ak free ak join.. haha..
ak kan bz mcm ko

merahitujambu said...

bagus buat segmen cmni..=)

Cik Icha Mnz said...

maaf lmbt in4rm..
sy tukar link blog
http://gadisborneo-bawahbayu.blogspot.com/2012/04/segmen-azlan-saya-mahu-doodle-dari.html
..
new link http://srikandi-permatahati.blogspot.com/2012/04/segmen-azlan-saya-mahu-doodle-dari.html

Cik Icha Mnz said...

ye warna ungu..!!..

SPONSOR

Ad