Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Monday, April 2, 2012

SEGMEN NASZ : JOM BLOGWALKING



Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Dalam tempoh sebulan ni teman dah tak berapa nak rajin update blog. Blogwalking pun dah jarang-jarang. Tadi kebetulan ternampak segmen Nasz ni di dashboard. Jadi teman ambil peluang ini untuk update entri dan blogwalking bersama kalian semua.

Kebetulan dalam tempoh sebulan ni teman sibuk dengan projek, maka ia membantutkan aktiviti teman dalam dunia blogging ini. Akhirnya projek pun dah selesai, insyaAllah teman akan rajin-rajinkan diri dalam berblogging selepas ini. Projek apa? Itu masih rahsia. Akan dikongsikan dalam entri akan datang. 

Cuti pertengahan semester juga hampir kunjung tiba. Jangan ingat teman cuti dalam cuti. Nama je cuti, tapi tak boleh balik pun. Dugaan hidup di perantaun. Bunyi macam sibuk kan. Ya, memang sibuk. Test masih belum habis. Tugasan juga banyak. Inilah dugaan hidup sebagai lelaki dewasa.

Akhir kata, semoga ada yang sudi untuk jenguk dan singgah blog teman ni. Sekarang ni teman dah tak berapa rajin nak taip panjang-panjang, jadi teman mampu buat entri bergambar sahaja. Harap semua terhibur menyelak-nyelak entri teman yang lama-lama.

Sekian, Terima kasih

36 people drop their comments!:

NasZ said...

salam, thanx sudi join.

Rahmah Ram Ram said...

As salam.........

Singgah dari segmen yang sama...salam kenal dan jom blogwalking sama-sama...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Ahmad Haziq Azlan said...

@NasZ
opkos

Ahmad Haziq Azlan said...

@Rahmah Ram Ram hai hai

Pecinta pink^^ said...

salam sggah bw sini..dari segmen same:)

::CIK LYNN:: said...

cik lynn dari segemn yg sama...=)done follow sni...

http://lynnlinda.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Ahmad Haziq Azlan said...

@Pecinta pink^^ hai hai

Ahmad Haziq Azlan said...

@::CIK LYNN:: selamat datang

Ezad Skytech said...

selamat berblogwalking...dan selamat jumpa rakan2 blogger yg baru..hee~

NasZ said...

list utk blogwalking dah kuar. jom mulakan sesi blogwalking. list boleh tengok kat sini.

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/kumpulan-1-1.html

Emma said...

Yuhuuuu, emma singgah sini =)

miss Z said...

Assalamualaikum...
singgah sini..
senang2 dtglah blog miss z...

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Masz Sidek said...

BW dr segmen yg sama...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Riz Kim said...

bw dri segmen yg same....
http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Siti Rohaida said...

http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html
was here

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

salam tuan tanah
dtg dr segmen sama

http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Ahmad Haziq Azlan said...

@Ezad Skytech
dah tak rajin bw

Ahmad Haziq Azlan said...

@Emma
halo~~~~

Ahmad Haziq Azlan said...

@miss Z balas kunjungan

Ahmad Haziq Azlan said...

@Masz Sidek dah balas kunjungan kembali

Ahmad Haziq Azlan said...

@Siti Rohaida i was there too

Ahmad Haziq Azlan said...

@♥ Cik EylaDiLLa ♥ hai~~~~~~~~~~~~~~~~~~

iema ツ said...

Assalamualaikum :)
hye , singgah sini dari segmen yg sama ;)

fairus abu bakar said...

http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html?showComment=1333425144170#c654243486092238814

FOLLOW SINI

Engku Muzahadin said...

Singgah dan Follow sini :)
Tandanglah ziarah ke Nakhoda Nurani jika sudi`
Salam Perkenalan ^_^

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Amalina said...

Salam perkenalan :)
dari segmen yang sama ^^
http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html
*jgn lupa follow ama balik*

nuraihan ab hamid said...

salam perkenalan
dtg dr segmen yg sama dan dah follow awak. sudilah follow raihan jge..=)

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

tinggalkan jejak sini...dah jd follower dah ^^

welcome back to :
http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

be my follower ok ^^

syafiqah said...

salam perkenalan .
datang dari segmen yang sama .
done follow you .

jemput singgah sini yea :)
http://sikecikteyqa.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

LoveJean said...

done follow.... meh lah singgah blog ayue

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-nas-jom-blogwalking.html

CSI : Taugeh said...

Assalamualaikum awak....
saya datang dari segmen yang sama.
sudi2 la berkunjung ke blog saya yang sederhana je.
Mekasih ye.

http://ciktuantanahkedaung.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

ok, dah..cukup manis. lalalala~~

CSI : Taugeh said...

Assalamualaikum awak....
saya datang dari segmen yang sama.
sudi2 la berkunjung ke blog saya yang sederhana je.
Mekasih ye.

http://ciktuantanahkedaung.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

ok, dah..cukup manis. lalalala~~

izan mama mia said...

mama singgah dr segmen yg sama..:)

icumm said...

icumm dari segmen yg sma..salam perkenalan..jmputlah dtg blog icumm yg xseberapa ni ^^

http://icumm-icum.blogspot.com

farhanamasdo said...

hai . dari segmen yang sama . singgah n follow sini :) feel free to visit me back ya :)
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Mr. E'raz Fadli said...

Datang dari Segmen yang sama...

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

SPONSOR

Ad