Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Friday, April 6, 2012

SEGMEN: SAPE NAK TAMBAH FOLLOWER


Nampaknya teman agak rajin untuk join segmen lagi kali ini. Kepada sesiapa yang singgah ke blog saya ini, sudi-sudilah untuk tekan butang Follower dan jadi sebahagian komuniti. Hehehehehehe. Boleh juga klik LIKE pada fan page FB blog juga sebagai tanda sokongan kalian kepada teman. 

Kepada yang singgah, insyaAllah teman akan cuba terjah kembali blog kalian semua. Bagi yang dah follow, letaklah link anda di profil anda. Takut-takut bila teman nak ke blog anda, tiada link blog pula. Terbantut hasrat nak blogwalking kan. Jangan marah andai saya tak berjaya terjah kembali, kerana kebetulan saya agak sibuk kebelakangan ini.

Ok, ini sahaja untuk entri kali ini. Tata


klik SINI kalau nak join juga

10 people drop their comments!:

Nurrul said...

Salam , dtg dari segmen yang sama...
Happy blogging ! :)

*http://youismysoul.blogspot.com/2012/04/segmen-siapa-nak-tambah-follower.html

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

hai, sha dtg singgah sini dari segment yg sama :)

http://strawberrysweets92.blogspot.com/2012/04/segment-sape-nak-tambah-follower.html

Bobo said...

dah tekan hehehe

Mr. E'raz Fadli said...

Blogwalking dari Segmen: Sape Nak Tambah Followers..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html

~crunchy_chocolate donuts~ said...

salam~

come from segmen sape nak tambah followers..

done follow..

http://islamic-mischievousgirl.blogspot.com/2012/04/segmensape-nak-tambah-follower.html

missyifa94 said...

assalamualaikum
ziarah + follow sini !
saya dtg dri segmen di atas juga..hehe..
jemput singgah ke laman saya ea..
http://aunisyifaa.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html

Cik Reen said...

follow sini :)
visit me back
http://cikreenahmad.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html :)

Iza Zaty said...

Hye . Kite dtg dari segmen yg sama :)
saye dh follow awk , please follow me back :D Pleaseee

http://iza-zaty.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower-by.html

alin said...

hye..salam..
alin dtg dr segmen yg sama :D
dh follow..follow back ok?

http://alin8698.blogspot.com/2012/04/ape-ape-je-segmen-sape-nak-tambah.html

♥Anasyaza♥ said...

salam..
ana dtg dri segmn yg sme..


http://lavenderanasyaza.blogspot.com/2012/04/segmen-sape-nak-tambah-follower.html

SPONSOR

Ad