Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Saturday, April 7, 2012

SEGMEN NASZ : PROMOSI BLOG


Nampaknya teman join segmen Nasz tiga kali berturut-turut. Kali ini segmen SEGMEN NASZ : PROMOSI BLOG pula. Saya pun cepat-cepatlah join, memandangkan memang tak ada idea nak update entri. OK, tipu la kata tak ada kan. Cuma malas nak buat entri panjang je.... Hehehehehehehe......

Kepada yang bakal singgah, follow, dan promosi blog teman nanti, terima kasih teman ucapkan. InsyaAllah, teman akan buat perkara yang sama kepada kalian juga. Jangan marah andai saya gagal berbuat demikian dalam tempoh terdekat, kerana saya agak sibuk dengan program di universiti minggu ini. InsyaAllah saya akan kembali aktif berblogging selepas 15 April nanti.

Sudi-sudilah juga klik Like pada fan page FB blog saya ini, sebagai tanda sokongan walaupun ianya tidak seaktif orang lain punya. 

Terima kasih sekali lagi.



Klik SINI nak join juga.

26 people drop their comments!:

NasZ said...

pantas sekali. hehehe.

thanx sudi join.

Ahmad Haziq Azlan said...

@NasZ
hohohohohoho

tak sangka 1st

Yayah Nasake said...

i follow you... be nice with me :)

ieda said...

gud luck yreee, akk dah lama x join mane2 segmen, entahlahhh mood x der nie huhhuhuhu

EYFAalias said...

skrg ni rajin join segmen ya?

Ahmad Haziq Azlan said...

@Yayah Nasake
hai

Ahmad Haziq Azlan said...

@ieda
inilah masanya......hehehehehe

Ahmad Haziq Azlan said...

@EYFAalias
join segmen sebagai ganti entri

lyana kamal said...

495 lapor diri! ;) terima kasih. kalau sudi datang la blog ;p
http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

NasZ said...

senarai group dah kuar. bleh mula promosi blog dalam group masing2. hehehe.

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/maka-bermulalah-promosi-blog.html

sukagelak said...

hai.. SukaGelak promote blog awak harini.. Jom singgah :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/04/jom-promosi-blog-kawan-kawan-day-1.html

keli menari said...

done follow !
saya promote awak kat sini !
http://kelimenari.blogspot.com/2012/04/promosi-blog.html

Mujuza Collections said...

follow n bw sini :)

Masz Sidek said...

BW dr segmen yg sama...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

Pecinta pink^^ said...

sggah bw dari segmen same ..promosi blog anda di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/jom-terjah-blog-mereka.html

LoveJean said...

dtg dri segmen sama....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/time-untuk-promosi-blog-dari-segmen-abg.html

icumm said...

icumm dah BW sini...sila la dtg blog icumm..dah promote blog kamu...sila tgk..minta maaf kalu cara mmpromosi blog kamu tidak disenangi ^^


http://icumm-icum.blogspot.com/2012/04/promote-promosi-blog-kengkawan.html

MawardiYunus said...

singgah dr segmen yg sama :)

MawardiYunus said...

singgah dr segmen yg sama :)

Riz Kim said...

sggh sini dr segmen sama...promosi blog sni..http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/04/masa-untuk-promosi.html

Cik Adieb said...

Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :D

lyana kamal said...

HERE! DONE FOLLOW YOU
http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/group-promosi-blog-by-nasz.html

rAIHan said...

promote blog awak.

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/promosi-geng-blog.html

farhanamasdo said...

segmen sama . singgah sini . jom datang blog sayeee lakk .

http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

Miera MasTriXia said...

hye..miera follow sini.. jemput ke blog dan jadi follower k.. :))

http://mastrixia.blogspot.com/2012/04/bermulalah-sesi-promosi-blog.html

Mr. E'raz Fadli said...

Blogwalking dari segmen segmen-nasz-promosi-blog..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

SPONSOR

Ad