Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Tuesday, April 17, 2012

Hadiah Doodle Untuk Hari Jadi Calon Blogger Of The Year

Siapakah calon tersebut? Beliah adalah Mohd Saiful Hawis!!! Rasanya ramai kan yang kenal siapa beliau. Hehehehehe. Calon Blogger Of The Year kan kan kan.... Ulang tahun kelahiran beliau telah jatuh pada 16 April. Usia dirahsiakan okey.


Walaupun nampak ganas, ini bukanlah H.a.W.i.Z yang sebenar kerana beliau penuh dengan taman di hatinya. Tak percaya? Cubalah jadi friend dengan beliau di Facebook. Nanti komer akan kenal macam mana beliau sebenarnya.


notakaki: bagi yang telah join segmen doodle teman minggu lepas, harap bersabar ya.....

12 people drop their comments!:

shafiq said...

perghh , tough ar doodle nim , hehe , slalu main gim nih , ngeh3 ,

Ahmad Haziq Azlan said...

@shafiq
doodle body builder
hehehe

Camy Alya said...

adakah doodle itu melambangkan diri H.a.W.i.Z ?

Ezad Skytech said...

wahh..smart la..terer buat doodle skrg ni ye..:D

Ahmad Haziq Azlan said...

@Camy Alya
tidak sama sekali

Ahmad Haziq Azlan said...

@Ezad Skytech
baru belajar.....

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

nape si sepul ni lak yg dapat.. ni yg ak xpuas hati ni makhluk tu yg dapat.. hahahaha

! Arjunakirana ! said...

wah syok laaaa... tak pandai nak buat benda nie.. hehehhe

Ahmad Haziq Azlan said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine
hari jadi dia la

Ahmad Haziq Azlan said...

@! Arjunakirana !
miker lagi cool, jadi designer

Ini Kisah Tia said...

wow! dodol? eh , doodle? hehe

Ahmad Haziq Azlan said...

@Ini Kisah Tia
doodle la
hehehe

SPONSOR

Ad