Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Sunday, January 29, 2012

Balik Kampung | Cuti Blogging

Akhirnya training camp dah tamat. Malam ni juga teman balik kampung. Cuti semester masih berbaki 2 minggu. Maka dalam tempoh ini juga teman takkan update entri baru. 




Bas jam 10 malam. Esok pagi dalam jam 7 pagi baru sampai rumah. Apa pun tak kemas lagi. Ada lagi kain baju yg tak basuh lagi. Terlupa!!!!!!!!!!!!!! Adoyai~~~~ OK lah, tak boleh panjang2 lagi.... Cau. Teman nak balik kampung dulu.........


15 people drop their comments!:

ijA said...

bear bedar..lah...comel..

Yatie Awang said...

besarnya bear tu, tempah satu hahaha

hati2 dan moga selamat sampai

CINTA UNTUK KITA said...

nak satu bear! ;p

Izz Faizah said...

wahhh..besarnya bear!! nak3

Zahirah Dzulkifli said...

Semoga selamat sampai dan selamat sambung bercuti! hahaha :D

Ezad Skytech said...

selamat bercuti....:D

#semoga selamat sampai ke destinasi..(^^,)

Firdaus® said...

patung2 ni jual kat mana?nakkkk...huuu~ btw salam perkenalan..

do follow my blog ye~

Cikgu Ma said...

jangan lupa kasi bantal luv tu... tak nak bear...tak suka...hehe

Ahmad Haziq Azlan said...

terima kasih semua

alif ismail said...

ye lah org bz katakan sbb tu tak sempat bak bw.

nak satu teddy bear!!!

Ahmad Haziq Azlan said...

kenapa ramai sangat yg nak teddy bear ni...
hehehehe

Azri Fathurrahman said...

bagi aku teddy bear yang pink tu satu! hahahaha XD

Ahmad Haziq Azlan said...

pink tu lagi kecik la....

Anonymous said...

Siapa dan di mana untuk mengedit musim panas ini pada informasi liburan , porsi Anda .

Ahmad Haziq Azlan said...

@Anonymous
entah tak tau. sini malaysia, bukan indonesia. sila hubungi pusat pelancongan di indonesia

SPONSOR

Ad