Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Friday, January 13, 2012

MISI 12 JAM TANPA TIDUR SIRI 2

Pagi nanti ada last paper, Introduction to Financial Accounting jam 9 pagi. Sekarang tengah gigih study gila-gila. Study la sangat kan.... Tadi elok je sorok lappy dalam almari, last last keluarkan juga.... Adoyai~~~ Godaan betul.....




Cepat cepat pulun!!!!!!!!!!!!!!!!! One paper to go and then you are MERDEKA already!!!!!! Carry mark memang tak boleh nak buat bangga. Jangan harap la nak dapat A. Untuk paper final ni ambik 50% terus. Walawey banyak tu.... Mintak mnitak janganlah bawah C... Kalau bawah C tu dah gagal. Sistem kat sini lain, gagal satu subjek, kena ulang satu semester. Tak macam U lain, gagal satu subjek, ulang subjek yang gagal je.




Yeah study sampai lebam! Baru je telan secawan Nescafe + Ali Cafe. Memang kaw punya~~~ Kawan tengok pon heran. Siapa tanya lagi, " Weh gila tak nak tidur ke?" OK over. Ayat dia lebih kurang macam tu la maksudnya. Padahal tak sama pun.... Alamak mata ngantuk dah ni.... Macam tak cukup kuat je kafein ni.... Nak kasi strong lagi la..... OK dah dah jom jadi burung hantu malam ni. Study sampai lebam! HAHAHA pagi nanti mesti dapat mata panda.


MISI 12 JAM TANPA TIDUR SIRI 2 BERMULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


13 people drop their comments!:

capt. keon alhan said...

sat gi dah hbis exam jd ting tong pulak...apapun gud luck!

Ahmad Haziq Azlan said...

takut je waktu exam tertidur
hehehe

capt. keon alhan said...

wk2 exam hold dulu mata tu!iAllah boleh punya...minum nescafe strong dulu...lps exam cari katil terus!haha

anyway,,,thnks utk ur advice!hati dah nekad kata prgi...apa yg jadi seterusnya,sy serah saja pada takdir Allah...apapun yg berlaku kan pasti ada hikmahnya,,,rite?

capt. keon alhan said...

lupa nak tnya,,azlan u mna?

Ahmad Haziq Azlan said...

utm mali tala sombong~~~~
hehehe

capt. keon alhan said...

johor lah ni?????

Ahmad Haziq Azlan said...

utm skudai johor...
tapi orang perak jugak...
hehehhehe

capt. keon alhan said...

oooo....ni misi study smbil blogging dah jdnye nieyh...

Ahmad Haziq Azlan said...

stadi la sangat kan....
baik layan blog dari kebosanan tengok nombor je...
hehehehe

sI nYemPerEnG said...

todiaaaa aihhhh . mcm tu pon bole , ekekeke btw gud luck ya , alah carry mark rendah x smstinye taleh dpt A . chill k .

CekbOlat-bOlat said...

hahaha..gudluck der! aippp.. jgn lupe tdur tawukkk.. tdur tu penting =D

p/s: aipp..bku story laa.. bkn bible.. hewhewhew

EruzuLiyana said...

merdekaaaaa! laung la tujuh kali sebagai tanda kau menghargai saat kemerdekaan tuh..haha

Ahmad Haziq Azlan said...

merdeka!!!!!!!!!!!

SPONSOR

Ad