Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Friday, February 10, 2012

Cuti Semester | Bosan! Tak Sabar Nak Balik ke Kolej!

Hujung minggu ini teman berada di rumah kakak di Ipoh. Ada Strymix. Yeay ada internet!!!!! Maka baru teman ada peluang untuk melayari internet dan sebagainya. Dua minggu di kampung sememangnya bosan. Tak ada aktiviti yang berfaedah danbermanfaat dapat dilakukan. Ok karut. HAHA Padahal sibuk je kat rumah tu....

Alang-alang dah dapat sambungan internet, maka teman ambil peluang ini untuk membuka Facebook, blog, emel, muat turun anime dan sebagainya. Nampaknya tak terlaksanalah niat untuk bercuti berblogging sepanjang cuti semester ini seperti dalam entri INI. hehehehehe. Apa boleh, peluang jangan dilepaskan....




Sempat bersuka ria selepas tamat final paper Januari lepas. Ini di Batu Pahat Mall. Belum balik rumah lagi. Lepas tu kan ada training camp. Habis sunburn. Gelap satu badan dah. Adoyai~~~ Tak ada nak happy-happy lagi lepas ni.... 15hb ni result rasmi akan keluar.... Mesti cukup-cukup makan je.... Final dulu banyak paper yang spoil....

Baki cuti seminggu ni akan ku isi dengan penuh produktif. Ya semestinya makan tidur makan tidur sepanjang hari. Tak pening nak fikir pasal assignment. Maaf ya kawan-kawan, tak dapat nak blogwalking sangat. Tunggu dapat full access di kolej nanti ya. Ok da~~~~~

15 people drop their comments!:

Zahirah Dzulkifli said...

Fuhhhh.. BP Mall. Lama tak datang sini. Almaklumlah dah lama tak balik kampung. Hoho

Ahmad Haziq Azlan said...

baru sampai sekali pon...

Ezad Skytech said...

aq lagi la..tak pernah sampai sana pun...huhu~

Ezad Skytech said...

bila tak payah fikir pasal assignment ni...rasa tenang je kan...haha~

alif ismail said...

hahahah...biasalah tgh2 cuti nih kene carik duit lebih nak wat belanja nanti study..huhu..

dah add ke facbuk alif??

Ahmad Haziq Azlan said...

Ezad: untung la dah abes belajar~~~

Ahmad Haziq Azlan said...

alif: dah add la...

Ezad Skytech said...

nanti kalau da sambung belajar balik mula pening kepala pasal assignment tu semua...

#ohh..hari tu ada problem sikit blog yang ada letak iklan abcdead.com tu..blog tak boleh nak masuk...skrg ni da ok da...

Ahmad Haziq Azlan said...

tu yang tak suka....

NasZ said...

enjoy sepuasnya sebelum kembali ke kolej ek? hehehe. terbaeeekkk!

From,

Nasz

MOHD NASER.com

Ahmad Haziq Azlan said...

hidup ni kena la enjoy kan..

Ezad Skytech said...

ada masa beberapa hari lagi kan...enjoy la puas2..huhu~

#haha...tembam..kamera trick tu..karok makan ayam..? tak la..nasi goreng je..huhu~

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

full dgn aktiviti ek :D

Ahmad Haziq Azlan said...

Ezad: lepas ni tak boleh enjoy lagi dah....

Ahmad Haziq Azlan said...

Saiazuan: biasalah, anak muda......

SPONSOR

Ad