Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Friday, January 27, 2012

TRAINING CAMP

Assalamualakum wbt dan salam 1Malaysia. Apa khabar semua? Sihat? Alhamdulillah......


Dalam entri ni teman cuma nak bagitau yang teman sebenarnya sangat sibuk dan tidak ada cukup masa untuk update entri baru seperti sebelum ini. Mungkin komer ada yang singgah tengok baru, sebenarnya itu cuma koleksi LOL PIC yang teman dah simpan dalam draft. Ada yang teman dah set auto publish, ada yang teman terus publish macam biasa. Serius sangat sibuk, dah tak ada masa nak menulis karangan panjang macam dulu lagi.


Sebenarnya sekerang ni dah ada dalam cuti semester. Memandangkan teman terikat dengan training camp, maka teman tak dapat la balik kampung macam orang lain. Sabtu lepas pergi camping di Teluk Sari, Mersing. Serius best sangat. Boleh baca entri INI untuk kisah cerita camping kami serba sedikit. 




Dalam entri ini juga teman nak selitkan serba sedikit gambar kami sewaktu camping. Tak lalu nak cerita panjang. 













Gambar tak payah banyak-banyak. Nanti tak ada bahan untuk entri lain pula. Hurm.... Habis je, camping kami sambung training camp di kampus. Penat sangat. Pagi petang kayuh kayak tak sudah. Malam je dapat rehat. Maaf ya kawan-kawan, teman tak dapat nak blogwalking macam sebelum ni. Mungkin masuk semester depan baru teman aktif kembali.

Tadi dah penat buat fitness test. Petang ni nak rehat je petang ni.


Wassalam~~~

11 people drop their comments!:

Ezad Skytech said...

seronok kot kalau join aktiviti2 macam ni...:D

Zahirah Dzulkifli said...

Memang aktif dengan kayak eh? Macam best. Huhu. Rileks. Dah ok nanti, aktiflah balik ;)

Ahmad Haziq Azlan said...

ezad: jom join next year

Ahmad Haziq Azlan said...

baru je join....
budak baru...

Ezad Skytech said...

next year..kalau aq dapat ke utm la..hee...

#petang tadi apa kes..?

Ahmad Haziq Azlan said...

naik moto kawan, takde stiker P plak....
adoyai
6 bulan lagi baru dapat CDL

Ezad Skytech said...

oh..yeke...nasib baik tak kena kan...
kalau tak...naya je...

Ahmad Haziq Azlan said...

terpaksa ngelat masuk jalan lain. nasib baik tembus masuk utm balik

Ezad Skytech said...

tahu selok belok jalan kat situ takpe la...hee~

cerita best said...

ambol g x ajak nk sedih la hahahah

Ahmad Haziq Azlan said...

hahaha
training camp la...
mana boleh ikut..

SPONSOR

Ad