Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Tuesday, January 10, 2012

Jom Blogwalking Bersama Ieyza Afieyna



Rasanya macam dah lama pula tak join mana-mana segmen. Kali ni pun sebab Iza sendiri yang jemput. Menjerit-jerit dia di CBox. HEHE. Memang tak teringat pun nak join segmen ni. Selalunya dah target, hari ni nak post pasal apa, tu pasal boleh lupa. HUHUHU. Akhirnya malam ni berjaya juga join walaupun tarikh tutup 14hb. Esok tak ada paper exam, tu yang rajin sikit nak jalan-jalan (blogwalking la sangat kan~). Ramai dah yang join segmen ni. Harap-harap la boleh dapat kawan baru nanti. HEHE :)


Tak tau nak tag siapa lagi dah. Ramai sangat yang join. Hurm.... Nak Alif, Syakir, & Intan je lah.... Alif tak pernah jumpa pun, blogger dari UPM. Syakir pak andam kelas kami. Tu pasal blog dia glam gitu. HAHAHA. Intan pula tokey coklat. Banyak kali dia bagi coklat free. Sesiapa yang berminat nak beli coklat untuk hadiah atau hantaran dan lain-lain (promosi ni) bolehlah tempah dengan Intan.


Komer nak join? Klik SINI je....

8 people drop their comments!:

Ekmi Rabat said...

Salam, datang dari segment yang sama. saya dah follow blog ni, keep in touch yea.

http://www.ekmirabat.com/2012/01/jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html

Ahmad Haziq Azlan said...

terima kasih
sudah followanda juga

Ms Velentine said...

salam hi...sa dr segmen yg sama..jom BW n Follow blog sa..tq..sa dh follow blog u..salam kenal

IBU AQIL said...

follow sini dari segmen yg sama

dari segmen yg sama...

http://nazrieda-anakku.blogspot.com/2012/01/jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html

Ahmad Haziq Azlan said...

hohohohoho
terima kasih
:)

ieyza afieyna said...

salam.. sory lambat terjah.. broadband buat hal...

thanx join segment ieyza..
ieyza dah buat tempat bloglist untuk semua yg join..:)


just klik bloglist kat tab menu ieyza tu ye.. :)

cikladybird said...

dtg dr segmen yg sama..
salam perkenalan...^_^

Ahmad Haziq Azlan said...

terima kasih

SPONSOR

Ad