Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Monday, January 2, 2012

WOW: DAPATKAN 6 PACKS MELALUI PEMBEDAHAN!

Bahagian perut berbentuk six pack adalah idaman ramai lelaki.Sayangnya untuk mendapatkan six pack body shape memerlukan pengorbanan dan keringat, kerana perlu melakukan senaman seperti  sit-up, curl-up dan lain-lain. Sebahagian lelaki  memilih jalan yang paling mudah untuk mendapatkannya dengan menanam implant silicon berbentuk six pack pada bahagian abdomen mereka.




Jadah apakah ini? Teman pun teringin juga nak 6 pack ni tapi tak ada la sanggup buat kerja gila sampai buat pembedahan gini. Lebih baik teman exercise, rajin buat sit up setiap confirm dapat yang ori punya. Tak main la silikon semua ni.... Adoyai~~~~ Gila! Apa guna ada 6 pack silikon kalau badan tu tak cantik pun. Tang abdomen je nampak 'otot' padahal tempat lain tak ada. Lawak weh~~~ Mau Cik Maimun muntah hijau tengok kau......



2 people drop their comments!:

gamep01nt said...

ini....ini.....ini GENIUS KEPALA BAPAK DIA. HAHAHHAHA

Ahmad Haziq Azlan said...

ada beran nak buat gini?

SPONSOR

Ad