Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Friday, September 23, 2011

My First Kayak Ride #2

Ok, ni sambungan dari entri INI.

Selesai je semua tu, kami bergerak ke Arked Meranti nak mencari makanan. Tapaw je. Dah maghrib. Takdenye nak makan terus kat sini. Jam dah 7.30pm. Alamak risau je takut-takut terlepas bas. Awak kalut dah. Malas nak memilih macam-macam. 


Nasi putih, ayam goreng(crispy ala² KFC), kobis+mayonis(ala² courselaw), kuah ayam masak kicap, dan kuah ayam masak black papper. Pergh!!!!! Sedap hingga menjilat jari wo~~~


Tepat 7.35pm bas pon sampai. Abe Naim, Tajuddin, Razak, sorry guys I need to tinggalkan uolz aku tak nak tertinggal bas!!!!!


Amboi amboi abang drebar bas ni pasang lampu disko pulak dalam bas ni. Lampu LED color biru je. Pastu layan lagu Agogo. Pergh Terbaik!!!!!!!!!!!

Bas tu pon dah macam ayam penyet je. Dah la gelap dalam tu. Tambah dengan negro lagi.... Walawey~~~~ Sini Malaysia ok, bukannya Somalia. Fuh nasib baik aku dapat seat. Terima kasih kepada abang drebar bas yang telah menggelapkan suasana bas tu tadi. Negro² tu semua pergi berdiri kat belakang. Aku dapat je seat kat depan. Duduk plak sebelah dengan mamat Indon. Patut la pon kau goyang kaki layan Agogo tadi. Entah-entah mau dia bershuffle terus dalam bas tadi kalau dibiarkan lama-lama. 

search agogo kat google keluar plak gambar ni. tak ada kaitan pun dengan entri ni

nota kaki: utamakan solat terlebih dahulu.

6 people drop their comments!:

sergeant keroro said...

hehe, biasa la tu. ko KDOJ ke? aku KTGB jek, dekat sangat-sangat :P

Ahmad Haziq Azlan said...

hahahahaha
berjiran rupanya kita ni

Ezad Skytech said...

sesekali kena tinggal bas pe salahnya..heee~

Ahmad Haziq Azlan said...

memang la tak salah....tapi time tu maghrib....tak solat lagi....

Подтверждаю said...

as salam..
hohoho~
dah kat utm rupanya~
dah ada isi diari maya. hehe. kesian member kena tinggal. sekali sekala apa salahnya gerak sekali. susah senang, bersama-sama

=)

p/s:pakcik ada je ni.silent mode. kekeke~

Ahmad Haziq Azlan said...

deme bertiga, lagipon deme lagi tua. campak mana-mana pon boleh hidup.


***rindu kat pak li***

SPONSOR

Ad