Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Sunday, September 25, 2011

Blog Alif Ismail Kemas pada Mataku


Jujur la aku kata yang blog kau memang kemas kalau nak dibandingkan dengan blog aku yang serabut ni. Blog kau kemas sebab tak banyak widget macam aku punya. Setiap blogger ada pendapat masing-masing kan. Ada yang pernah tegur aku kata kurangkan je widget tu. Tapi bagi aku semua yang bubuh ada kepentingan kepada diri aku. Seriously, memandangkan blog kau tak serabut, maka laju je loading walaupun wifi UTM ni slow macam siput sedut. Siput sedut pun lagi laju dari siput khinzir. 

Tema doodle kau ternyata menarik ramai untuk singgah. Nampaknya ilmu IT yang kau ada ternyata membawa kelebihan. Kalau aku, setakat basic² je reti. Photo editing, photoshop haram........ Keep it up bro. Ke mana menghilang gambar budak cacat tu dulu? Dah lama tak tengok muka kau la. Hahahahaha~~~~


Aku ada persoalan di sini. Blog Alif ni datang dari masa depan ke? Cuba tengok kedua-dua ank panah di atas. TARIKH: 26 JANUARI 2020. Huh? Back to the future ke? Walawey~~~ Boleh la aku tumpang kereta mesin masa kau. Apa lagi ye? Dah tak ada apa-apa lagi kot. Nak taip ni je ......


Sesiapa yang nak komen blog Alif Ismail boleh klik SINI ok.

13 people drop their comments!:

Famili Ceria said...

tu dia nak buat sticky entri kot...
blog aku kemas tak?

Jom terjah sini:
1)Pelik!! Nasi Berlaukkan Kondom di China
2)Kesian…Gadis Muda Berwajah Tua
3) Terbaru!! Cara Kembalikan Facebook Chat Yang Lama

ieyza afieyna said...

blog ni ok je. xde r serabut sgt..

Anif Abdullah| AA said...

kalau widget kartun2 tu maybe boleh kurangkan kut.. but, it was stil ok..

Ahmad Haziq Azlan said...

widget kartun kat sebelah ni dah tak tau yg mana satu. tu pasal tak buang dari dulu

Ini Kisah Tia said...

biar betul 2020 ?? hahaaa

Ahmad Haziq Azlan said...

macam mana dia setting tarikh tu ye???

alif ismail said...

salam..!!!

thanks azlan sbb sudi join dan jadi 1st peserta...

amboi2... panjang meleret ye entry...bagus2!!!

gambar budak cacat tu dah dimansuhkan sbb selalu kene kacau...hihihihiih...

thanks ye... wallawehh!!!!!

Ahmad Haziq Azlan said...

ahahahahaha
no hal punya~~~

Lea Isnawi said...

eh 2020?
xperasan pulak
jap nak g usha balik

Ahmad Haziq Azlan said...

hahahaha
betul la 2020

suraiya sofia said...

salam...rasa cam org terangganu ke?? huhu kelantan ar,..

alif ismail said...

salam...

dodol anda telah siap disini...

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/12/doodle-untuk-azlan-typewritter.html

Ahmad Haziq Azlan said...

terima kasih alif

SPONSOR

Ad