Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Friday, September 23, 2011

Aktiviti berfaedah saat bosan mendengar taklimat?

Assalamualaikum wbt dan salam 1Malaysia. Alhamdulillah, akhirnya latop aku berjaya disambungkan dengan internet. Maka boleh la update blog bila-bila masa yang aku suka kan. Tengah-tengah malam buta macam sekarang ni tiba-tiba dapat ilham nak update blog. Padahal boring tak boleh nak tidur... Hahahahahaha.....


Rabu kelmarin mahasiswa yang mengambil kursus kokurikulum diwajibkan menyertai taklimat di dewan besar. Seriously, macam sardin dah dewan tu.... Apa boleh buat, 3000 orang sekali masuk dewan tu.... Memang agak crowded la jugak.... Nasib baik la ada ada second layer.... Maka tak nampak la sangat lautan manusia dalam dewan tu.....

Apa yang anda buat tatkala bosan mendengar taklimat?


pemandangan dalam dewan

semua pura-pura khusyuk

snap celah rambut orang depan

amoi 2 orang ni buat apa agaknya ya?

jangan kata local student, foreigner pun buat taik mata

nota kaki: teringin nak snap gambar pelik-pelik yang berlaku waktu ni

9 people drop their comments!:

iMBobo said...

dewan besar mcm ni mmg ramai yg bantai tido haha

Ahmad Haziq Azlan said...

hahahaha
diorang tido enuh ikhlas wo

hafrawiey ozakawa said...

wahh...sah audience akn tido..bkn nk dgr pon ceramh nh...

p/s:done follow here...follow back at http://hafrawiegeek.blogspot.com/

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgah!

▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬
♫♪ GOOD MORNING ♫♪
▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬

*happy blogging*

╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸.BLOGGING

From ♥ weiyda!

Ahmad Haziq Azlan said...

thank you weiyda¬¬¬

EYFAalias said...

besau je dewan. ahaha

アヌム ちゃん said...

dgr taklimat lama2 mmg bosan.heheh

Ahmad Haziq Azlan said...

dewan ni memang besar.....majlis graduasi pon buat kat sini....

Ahmad Haziq Azlan said...

pengarah kokurikulum kami menyembang plak atas pentas tu....memang patut pon sampai tertido....

SPONSOR

Ad