Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Sunday, September 25, 2011

Lanun Amatur Rakam The Smurfs dalam Panggung



Teruk betul lanun ni kan. Ni mesti first time curi-curi rakam dalam panggung. Tak payah susah-susah nak rakam. Muat turun je kan lebih mudah.

korang ada link untuk download movie ni tak? share la....

5 people drop their comments!:

alif ismail said...

makhluk biru apakah itu??? comei je... macam nak wat dudel yang kebiruan cam tuh gak lah..

wah!!! ade team puisi???? bagus!!!!

Ahmad Haziq Azlan said...

ko buat la dodol biru kat aku. boleh ganti header aku,
hahahahaha
ada team, tapi projek dah tak dapat join, takde kenderaan nak keluar

alif ismail said...

la...ok jer header tuh.... cume center kan je header tuh...

El-Janna said...

erkhh donlod lagi senang bukan^^

Ahmad Haziq Azlan said...

setuju!!!!!!!!!!!!! hahahaha

SPONSOR

Ad