Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Saturday, September 24, 2011

Bila Cuti je Mesti Nak Tidur Lewat, Bangun pun Lewat

Tadi jalan-jalan kat blog Ezad Skytech. Nampaknya dia telah bersahabat baik dengan Mr. Nescafe. Hahahaha tidur awal, bangun pun mesti awal kan. Bagus betul dia ni. Jam 5 pagi pun dah update blog. Hahahahaha~~~ Memang sah la waktu macam ni orang ramai tidur lagi kan....

kiri aku | kanan Ezad

Malam tadi aku asyik BW je. Pastu layan youtube. Itu ini itu ini sekali jam dah dekat 2am rupanya. Tidur lewat, bangkit pon mesti la boleh extend selewat yang mungkin kan. Hahaha kenapa aku rasa entri ni macam nak bagi Ezad Skytech jeles je? Hohohoho Sorry Bro~~~

Macam yang aku cerita semalam, penat berjoging, kemudian main kayak lagi. Maka badan ni memerlukan waktu rehat yakni tidur yang cukup. Hurm dah cukup ke? Macam belum je. Petang ni nak sambung semula la. Hahahaha~~~ 

nota kaki: johor asyik hujan je minggu ni. Tambah sedap tidur tambah taik mata

11 people drop their comments!:

alif ismail said...

salam..

hohoho...nak jugak dodol alif ke??? hahahah...!!!!

hum...guna photoshop je jang oi...

Ahmad Haziq Azlan said...

aku tak reti guna photoshop la weh~~~

alif ismail said...

takpe... nanti kalau ade segmen dodol dari alif, join k!!!!

Ahmad Haziq Azlan said...

hohoho
wokeh la

Syed Salleh said...

hahaha....tido jew la...xyah nak kecoh.....

Ahmad Haziq Azlan said...

wek wek hobi aku adalah tido tido dan tido.
tido dalam kelas adalah feveret aku

Rtp Farra Arisha said...

klo mahu istirehat, istirehat saja..:)
weekend day is the suit time to get enough rest!

Freaky said...

biasa la tu tdo lewat bangun lewat :D

Ahmad Haziq Azlan said...

jom semua tido!!!!!!!!!!

Azri Fathurrahman said...

biasa weh memang den suka tido.. haha

lama tak join segmen, nah aku tag kau http://azrifathurrahman.blogspot.com/2011/09/segmen-xx-tra-followers.html

Ahmad Haziq Azlan said...

aku tau kau memang suka tido kan

SPONSOR

Ad