Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Monday, June 25, 2012

Top 10 Model Kecergasan Dunia

Di bawah ini ada senarai Top 10 model kecegasan dunia. Selain muka yang kacak (pakej model) pastinya tubuh fizikal mereka tegap, 'fit' dan katang. Pastinya mereka menjadi kegilaan anak gadis zaman sekarang.



  1. Jeff Grant
  2. Greg Pliit
  3. James Ellis
  4. Trevor Adams
  5. William Price
  6. Nick Auger 
  7. Ivan Rusilko 
  8. Adam Fletcher 
  9. Matt Gentile 
  10. Lee Stram











Ini adalah antara video mereka. Untuk video-video yang lain, boleh layari Youtube.com. Mudah bukan? Ingin menjadi seperti mereka? Pastikan anda mempunya wajah yang tampan dan tiada cela. Kalau teman, kompem awal-awal dah kena riject. Hehehehehe. Badan pun kena la tough macam diorang kan.... Tapi rasanya model-model kat Malaysia tak tengok badan pun. Tinggi pendek tak kisah asalkan ada muka cukup. Senang je nak jadi model. Tak percaya?

14 people drop their comments!:

maszull said...

assalamualaikum azlan...apa yg menariknya ada badan mcm ni ek...?

Bobo said...

uiks ketaq ketaq..

pha is said...

pergh.. jelas aku.. apesal la six pack aku ni jadi 1 pack je... hahahaha

CINTA UNTUK KITA said...

erk?? tak suka.. takut ada la..haha

Misz Mieza said...

Wohooo! Katang molek..

ஜ miss klanika ஜ said...

alamak. tak knl sorg pon dr si tuff tue :3

gamepoint amd said...

ni makan ubat je ni, bukan nye cergas mana pun. haha

Ahmad Haziq Azlan said...

@maszull
disukai ramai kot?

Ahmad Haziq Azlan said...

@Bobo
seperti anda juga kan

Ahmad Haziq Azlan said...

@pha is
hg silat kalau dapat body camni lagi matap weh

Ahmad Haziq Azlan said...

@CINTA UNTUK KITA
tak suka ke?

Ahmad Haziq Azlan said...

@Misz Mieza
berminat?

Ahmad Haziq Azlan said...

@ஜ miss klanika ஜ
boleh lah kenal-kenal lepas ni

Ahmad Haziq Azlan said...

@gamepoint amd
natural body builder mesti la sihat punya

SPONSOR

Ad