Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Tuesday, June 19, 2012

Study Last Minute Untuk Makroekonomi | Laaaassssttt Papeeeeerrr ! ! ! ! !



Petang tadi baru sahaja habis kertas Marketing Information System. Rasa macam nak mati je jawab exam tadi. 10 minit ngadap kertas soalan, boleh pulak tiba-tiba mata ni makin berat. Aduhai waktu ni la setan nak tutup mata aku. Setelah setengah jam, akhirnya mata aku tertutup juga, Damn it!!!!! What the hell?????

BERSAMBUNG

Eh kenapa nak sambung plak? Sambung dalam entri lain la plak. Hohohoho. Entri ni nak cerita benda lain sebenarnya. Ni ha, laaaaaaaaaaaaaaaaaaaast papeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Esok Rabu 20 Jun 2012 kertas peperiksaan terakhir teman. Makroekonomi atau nama Inggerisnya Macroecomics. Kertas killer. Memang patut pun jad last paper. Paper yang paling teman risau. Kalau teman dapat bawah dari C untuk Makroekonomi ni, mesti jatuh gila-gila pointer teman nanti. Taknak D! Taknak E! Taknak F!!!!!!!!!!!!!!!

Rasanya malam ni nak stay up. Teringat pulak macam semester lepas. MISI 12 JAM TANPA TIDUR dan MISI 12 JAM TANPA TIDUR SIRI 2. Memang gila-gila lah semester lepas. Tapi semester ni macam cool je. Tak ada pun nak stay up sampai malam buta.

Gila! Gila! Gila! Ok ada 12 jam lagi sebelum exam. Exam mula jam 9 pagi sehinggan 12 tengahari bertempat di Kolej Tun Dr. Ismail. Dewan tu sangat sejuk dengan aircond ataupun penghawa dingin. Kena pakai jaket la gamaknya.

Ok masa untuk study ya kawan-kawan. Doakan kejayaan teman ya. amin.


10 people drop their comments!:

SPONSOR

Ad