Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Monday, June 11, 2012

Jadual Peperiksaan Akhir Semester 2

Assalamualaikum wbt dan selamat pagi. Dalam entri kali ini teman nak kongsikan jadual peperiksaan akhir teman yang bakal bermula Rabu depan. Ini teman tulis dalam white board dalam bilik je. Senang tulis besar-besar.


Seperti mana yang teman dah kata dalam INI, sebenarnya peperiksaan dah pun bermula, cuma paper teman yang belum mula lagi.




Jadual cantik ni teman buat wallpaper je. Buka-buka komputer je terus nampak jadual exam. Teman pun letak jadual ni sebagai cover photo dalam grup kelas kat Facebook. Kongsikan kepada kawan-kawan. Senang kawan-kawan nak tahu paper apa yang terdekat. 


Harap kawan-kawan blogger dan reader semua dapat doakan kejayaan teman dalam peperiksaan kali ini. Amin.

8 people drop their comments!:

NASZ said...

good luck.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

maszull said...

assalamualaikum azlan...selamat menjalani peperiksaan yer gud luck...:)

Ahmad Haziq Azlan said...

@NASZ
terima kasih abang nasz

Ahmad Haziq Azlan said...

@maszull
terima kasih mama

Anyyss Shuhaimi said...

Kami punya paper stat 7hb sampai 10hb..berderet subjek 3 jam kredit. hari rabu ni last. hoho! all the best!

Ahmad Haziq Azlan said...

@Anyyss Shuhaimi
sama la 3 jam kredit

nuurellajamuri said...

good luck :)

Ahmad Haziq Azlan said...

@nuurellajamuri
thanks

SPONSOR

Ad