Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Monday, July 9, 2012

Hooorey!!!!! Yahoo!!!!! Menang Top-Up Lagi!!!!!

Antara perkara yang teman suka dalam blogging ini pastinya adalah menang hadiah hasil dari segmen dan pertandingan yang disertai dan dianjurkan oleh blogger lain. Sebelum ini teman sudah beberapa kali menang giveaway dari blogger lain. Tak sangka, kali ini teman menang lagi walaupun sekadar mencuba nasib sahaja. 




Kali ini teman dapat hadiah topap dari Cik Gajah melalui Nikon Giveaway By Ieqah Blog Gajah. Sasaran utama teman pastinya adalah untuk memenangi hadiah utama yakni pendrive berbentuk kamera DSLR dari Nikon. Nampaknya tuhan dah tetapkan rezeki teman untuk menang topap. Apa-apa pun syukur alhamdulillah~~~ 

Sebenarnya teman memang dah lama tak buka blog. 2 minggu ada rasanya. Ye lah, habis je exam final, teman terlibat pula dengan kem di Pulau Pangkor. Memang tak ada masa nak online mahupun buka komputer. Tadi tengok komen, Cik Gajah mintak nombor talipon. Rupa-rupanya teman menang. Terima kasih Cik Gajah!!!!! Boleh tengok SINI untuk senarai pemenang. Besar-besar kat situ ada URL blog teman ni kan. Hehehehehe~~~




Yang penting sekarang, teman dah emelkan nombor Celcom teman pada Cik Gajah. Tak kisahlah menang berapa pun, asalkan teman boleh save duit 2 minggu untuk topap. Terima kasih buat Cik Gajah sekali lagi. :)

5 people drop their comments!:

ainina jelani said...

silalah calling2 ye. wakaka

Ahmad Haziq Azlan said...

@ainina jelani
maaf, anda maxis
hehehehe

maszull said...

assalamualaikum azlan...tahniah2 yer...:)

Ahmad Haziq Azlan said...

@maszull
terima kasih mama

Misz Mieza said...

Wah! Rezeki..Rezeki.. Tahniah bro! ^_~

SPONSOR

Ad