Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Friday, June 8, 2012

NIKON GIVEAWAY By Ieqah Blog Gajah



Saya join Nikon Giveaway by Ieqah Blog Gajah kerana saya jealous tengok kawan saya yang ada pendrive bentuk kamera DSLR Nikon macam ini. Kalau tak silap, pendrive ni cukup 4GB. Memang rugi besar siapa yang tak join GA ini. Teman pun selalku je hilang² pendrive ni. Teman teringin juga kumpul gajet² seperti ini. Limited edition wo. Kalau nak beli pun mahal kan.




Bagi yang nak join GA ini juga, bolehlah klik SINI atau klik sahaja pada banner di atas. Terima kasih. Harap-harap teman pun boleh menang GA ini. Amin.

14 people drop their comments!:

K O R I E said...

uNTunglah kalau menang kan !
gudluck!

Unknown said...

@K O R I E
mesti la untung

maszull said...

assalamualaikum azlan...selamat bersegmen yer moga berjaya hendaknya...:)

Unknown said...

@maszull
amin

http://sheppy-persismutiara.blogspot.com said...

miss shippy dtg sini dri segmen yg sma :)

niceee blog sukeee sgt3..cuteee ><

done followed!!!jemput ke blog shippy :)

http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

Unknown said...

@SeSUciEmBunPaGi
terima kasih singgah

Unknown said...

hye sy datng jenguk awk...awk sehat ??

http://bakul2011.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

Unknown said...

@ikaa
saya sihat je.terima kasih tanya

Ieqahgajah said...

good luck..
terima kasih join GA ieqah ni..
pendrive ieqah sediakan 8GB...
^^

Unknown said...

@IEQAH
wow 8gb

miss chillax said...

Hi. Kite datang dari sini.
http://misschillax.blogspot.com/2012/06/1st-ga-nikon-giveaway-by-ieqah-blog.html
All the best okey :D

Unknown said...

@miss chillax
awak juga

Ieqahgajah said...

boelhhh bg num phone untuk pemenang reload topup??? bforee hbss mggu ni ^^

Unknown said...

@IEQAH
saya baru je emel

SPONSOR

Ad