Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Thursday, June 14, 2012

Study Last Minute Statistics 1

Time Series Forecasting Statistics


Kalau pagi TADI teman study last minute untuk Etika Profesional. Malam ini teman study last minute untuk Statistics pula. Esok pagi jam 9 pagi hingga 12 tengahari ada paper Statistics 1 bertempat di Dewan Kuliah 8 di blok N24.

Nanti akan ada 6 soalan. Cuma perlu jawab 4 sahaja. Target dah, tajuk Time Series Forecasting tak nak jawab. Kenapa? Sebab susah sangat. OK la , tak ada la susah mana, cuma menyusahkan je. Terlalu banyak data dan nombor yang perlu dikira dan dimasukkan. Kalau salah satu kat tengah-tengah, semua jawapan salah!!!!!!!!

Memang frust sangat kejadian macam tu terjadi. Tak perlu tunggu waktu exam, teman yang belajar 2 jam dalam kelas pun tiba-tiba je stres nak mati. Melampau menyusahkan. Cuma pelajar yang penyabar sahaja yang mampu habiskan soalan ini.

Ada baki 5 soalan, nanti pandai-pandailah teman pilih. Alhamdulillah, Etika Profesional TADI dapat jawab dengan jayannya. InsyaAllah boleh dapat A. Amin~~~~~ Sekarang tunggu Statistics ini pula. Harap-harap boleh dapat A juga. Harap-harap teman dapat capai pointer tinggi buat semester ini. Amin. 

notakaki: tak sabar tamat exam minggu ini

10 people drop their comments!:

hafiz hafizol said...

perghh.. GUDLUCK EXAM AWAK !!! kahkah

Zul Fattah said...

haha.. aku dah hbis exam.. aku ambk statistic math.. mcam yg ko ckap r, slah satu no.. hbis smua salah..demm

Ahmad Haziq Azlan said...

@hafiz hafizol
cis kau

Ahmad Haziq Azlan said...

@Zul Fattah
aku tak nak jawab soalan tu tadi

maszull said...

assalamualaikum azlan...gud luck yer...:)

biQa Hatmin said...

zaman kat U dulu statisktik memang pecah pala... hahaha ...sebenarnya tak lah susha sgt tp sebab tgk no tu mcm byk..haha.. budak laki ok je ni bab2 statistik..kan

Ahmad Haziq Azlan said...

@maszull
terima kasih mama

Ahmad Haziq Azlan said...

@biQa Hatmin
itu genius namanya

Aku Mad said...

mana aci kalau salah satu kat tengah2 semua jawapan salah ..

Ahmad Haziq Azlan said...

@Aku Mad
inilah kebenaran

SPONSOR

Ad