Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Wednesday, June 13, 2012

Dugaan Demam Di Hari Pertama Peperiksaan

Hari ini 13 Jun 2012. Hari pertama peperiksaan semester 2 buat diriku. Kertas Bahasa Inggeris Untuk Komunikasi Akademik. Eh betul ke ni? Hahahaha. English For Academic Communication. Jadual teman boleh lihat seperti di bawah.




Alhamdulillah dapat jawab soalan Bahasa Inggeris dengan jayanya walaupun hari ini tak sihat. Ya, tak sihat. Demam. Fever. Meriang. Komer faham ke? Hohohohohoho. Entah² ni semua jangkit dari Yusuf. Ye la semalam petang jalan-jalan dengan dia. Tak bagitau yang dia tu demam. Kemain energetic lagi. Tup tup dah kena demam. Walawey~~~~~ 





Sebelum jam 12 malam dah dua kali muntah. Masa tu risau dah. Ye lah, esok nak exam, hari ni demam plak kan. Telan je ubat, terus pejam. 2.30 pagi terjaga lagi. Uwek uwek lagi. Parah dah ni......... Nasib baik bilik single. Kalau ada room mate, mahu tak boleh tidur kawan tu. Hehehehehe..... Malunya~~~



Inilah dugaan demam di hari pertama peperiksaan yang terpaksa teman tempuhi. Sekarang tak sihat lagi. Pedih-pedih lagi perut ni. Nasib baik esok paper petang. Pagi sempat lagi nak study, Siang tadi tak study pun. Rehat je dalam bilik. Boleh plak Yusuf ajak jalan-jalan lagi. Kuat betul badan dia. Demam-demam pon boleh berjoging lagi. Kalau teman, tak la............ Boleh pengsan kat tengah-tengah jalan nanti.... Dah pengsan nanti siapa nak tolong angkat? Takkan makcik yang lepak tepi tasik tu kot?


Moga-moga demam teman ni takkan melarat lagi. Kawan-kawan harap dapat doakan kesihatan teman dan kejayaan teman dalam mengharungi ujian dunia dan akhirat ini. Amin.

4 people drop their comments!:

K O R I E said...

elok jgk g joging dgn kwn tu.
bg kuat sikit stamina bdn ;)

minum air byk sikit eh.

Ahmad Haziq Azlan said...

@K O R I E
nasihat dari nurse.
hehehehe

syazwan tahir said...

gud luck for ur exam ! :D

dtg singgah dan follow dri segmen jgk..thanks sudi singgah dan follow enciksyazwanpunyablok.blogspot.com :)

Ahmad Haziq Azlan said...

@syazwan tahir
thank you

SPONSOR

Ad