Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Sunday, June 10, 2012

PEPERIKSAAN AKHIR SEMESTER 2

Assalamualaikum wbt. Kini teman dalam mood study untuk Peperiksaan Akhir Semester 2. Kononnya sedang study week. Tetapi sebenarnya exam dah mula pun. Teman je yang belum mula lagi. Hari Rabu depan baru teman mula exam. 


Teman nak ucapkan kepada semua mahasiswa dan mahasiswi di semua institusi pengajian tinggi terutamanya dari Universiti Teknologi Malaysia, semoga berjaya dan selamat menghadapi peperiksaan. Dari apa yang teman dengar, kawan-kawan dari Universiti Malaysia Kelantan (UMK)dah lama habis. Dengar-dengar Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) pun dah nak habis. 




Bagi yang masih tertanya-tertanya, sebenarnya sekarang ini musim peperiksaan bagi program Sarjana Muda atau Ijazah atau Undergraduate. Postgraduate atau Pasca Siswazah terutamanya yang ambil Master atau Sarjana tu pun ada juga exam sekarang ni. Diploma rasanya baru je habis cuti semester dan bakal menyambung ke semester yang baru pula.

14 people drop their comments!:

Mrs.R said...

Eh hai...thanks for stopping by and viewing my blog.
Is it u Azlan the singer? wahhh...
Be my blogger fren :)

Ahmad Haziq Azlan said...

@Mrs.R
he is full time singer. i'm not

pha is said...

gud luck.. aku pon selasa ni dah nk exam.. hehe

Ahmad Haziq Azlan said...

@pha is
selamat maju jaya pharmacist

maszull said...

assalamualaikum azlan...semoga sentiasa bersedia di dalam exam semester 2 ni yer...

p/s azlan belajar kat UTM yer dah dekat la kat umah mama ni...:)

CikMunBlogger said...

assalamualaikum azlan . good luck for exam k . :D jaga kesihatan and jangan lupa makan k . hehe :)

Bobo said...

goodluck kpd semua..

Ahmad Haziq Azlan said...

@maszull
terima kasih mama
tau tau mama dah bagi tau.
mama kat pulai perdana kan

Ahmad Haziq Azlan said...

@CikMunBlogger
terima kasih cik mun

Ahmad Haziq Azlan said...

@Bobo
okok chaiyok
hehehehe

gamepoint amd said...

hahah gudss lax! wempitz kan itew

Adylia Qarissa said...

good luck bro :)

Ahmad Haziq Azlan said...

@gamepoint amd
thanks

Ahmad Haziq Azlan said...

@Adylia Qarissa
terima kasih

SPONSOR

Ad