Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Monday, June 11, 2012

Bila Kera & Monyet Minum Petang

Kebosanan melanda pada petang Isnin. Terasa nak update pula. Dalam entri ini teman kongsikan gambar-gambar kera di kolej teman ni minum dan makan petang. Huhu. Ingat orang je ke yang ada tea time pada waktu petang kera dengan monyet pun ada okay.










Jangan main-main ya. Semua ini kera yang mendapat pendidikan tinggi tau. Universiti lagi. Siap makan roti lagi. Tu belum lagi yang makan epal, makan roti arab, minum air kotak, dan sebagainya. Hehehehehe. Semua ni kera di kolej teman. Teman tak berani nak buka tingkap. Snap dari dalam bilik je. Nanti tak pasal-pasal kena terkam naya je. 

4 people drop their comments!:

maszull said...

assalamualaikum azlan...alamak monyet pun ada hi-tea juga memang monyet terpelajar la tu...:)

Ahmad Haziq Azlan said...

@maszull
hahahaha
monyet belajar kat utm

Zul Fattah said...

ni kat U mane? UUM banyak menatang ni.. U aku pun ada gak.. huhu.. tapi dia tak kacau r, duk atas pokok je.

Ahmad Haziq Azlan said...

@Zul Fattah
kau unimap kan....hehehehe

SPONSOR

Ad