Ad

Nuffnang Ads

My Friends

Sunday, June 17, 2012

Bila Kera & Monyet Sarapan

Hari tu teman dah post entri Bila Kera & Monyet Minum Petang di SINI. Kali ini teman kongsikan pula gambar-gambar kera dan monyet bersarapan pula. Gambar-gambar masih lagi segar dan fresh. Ada beza ke? Baru tadi teman snap dari celah-celah tingkap bilik teman.

























Hambik kau. Banyak pula gambar yang teman snap. Mungkin korang takkan nampak dengan jelas gambar-gambar di atas. Teman habis zum dah tu. Kalau yang tak jelas tu, maknanya teman snap je dari dalam bilik. Tak berani nak buka tingkap. Nanti sia-sia je kena ceroboh bilik.

Kelas kau jah diorang sarapan. Roti Gardenia tu 2, 3 bungkus la jugak. Tak lupa juga, roti kentang pun. Tak tau roti kentang? Cuba la Google potato bread. Ha yang paling kelas. BUAH ANGGUR. Hambek kau. Ternganga sekejap teman tadi. Pak arab mana la yang baik hati sangat bagi buah anggur tu? Yang tak keluar plastik lagi pun ada. Di siat-siat je plastik pembungkus tu deme gigit. Kokak habis.






Datang pula sepasang anak berank ni. Mak dan anak. Comel je kan anak kera ni kan. Kera, monyet sama dengan manusia. Masa bayi, kecil comel je. Dah besar jadi apa? Tak comel langsung!!!!!!!! Kelakar juga tadi bila anak kera ni sambil dalam dakapan,pergi sambut kapas korek telinga kemudian gigit-gigit, hisap masuk mulut. Kemudian mak dia suruh buang. Agak-agak rasa apa ya? Hehehehehehe.

Sampai sini sahaja entri kali ini. Akan menyusul lagi entri mengenai monyet selepas ini. Peace

12 people drop their comments!:

babycomel said...

hahaha.. mesti kera liar ni kan..
kecik2 comel la anak dia tu,

Ahmad Haziq Azlan said...

@babycomel
mana ada orang bela

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

dah macam monyet ak nengok monyet2 ni makan.. hehehe :)

Ahmad Haziq Azlan said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine
nama pon kera

hasrul hassan said...

Kat mana nih?

Ahmad Haziq Azlan said...

@hasrul hassan
kat kolej

pha is said...

binatang apa pon, masa bayi jadi comel. anak harimau pon, kala baby, comel. bila besar? hmm.. hehehe

Ahmad Haziq Azlan said...

@pha is
anak orang pon sama

inche hlovate said...

amboi ko monyet!! aku pun breakfast biskut mery je

Bobo said...

mesti byk kes baju hilang ni

Ahmad Haziq Azlan said...

@inche hlovate
geram kan

Ahmad Haziq Azlan said...

@Bobo
takde pon

SPONSOR

Ad